Kia Stonic: Τωρα και σε έκδοση GT-Line

Kia Stonic: Τωρα και σε έκδοση GT-Line

Μια νέα έκδοση εξοπλισμού του Kia Stonic με αισθητικές διαφορές.

Δύο μήνες μετά από την παρουσίαση του ανανεωμένου Stonic, η Kia ανακοίνωσε και την έκδοση εξοπλισμού GT-Line που ενισχύει τη δυναμική σχεδίαση του B-SUV της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Ανανεωμένο KIA Stonic [video]

Εξωτερικά το Stonic GT-Line ξεχωρίζει από τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με μεγαλύτερες πλευρικές εισαγωγές αέρα πλαισιωμένες από γυαλιστερά μαύρα στοιχεία και νέο πλέγμα για την κεντρική εισαγωγή που έχει διακοσμητική ποδιά σε ασημί χρώμα και ενσωματώνει τους προβολείς ομίχλης. Τα φώτα LED είναι στάνταρ, όπως και οι τροχοί 17" με διαφορετικό σχέδιο. Πίσω βρίσκουμε το έμβλημα GT-Line στην πόρτα του χώρου αποσκευών, μια αεροτομή και ποδιά σε στυλ αλουμινίου που φιλοξενεί δύο διακοσμητικές απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε flat-bottom δερμάτινο τιμόνι με έμβλημα GT-Line και λευκές ραφές, κλιματισμό, κεντρική οθόνη αφής 8" με το σύστημα UVO Connect Phase II και δεύτερη οθόνη 4,2" στον πίνακα οργάνων. 

KIA STonic GT Line

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οι τιμές του ανανεωμένου KIA Stonic στην Ελλάδα [video]

Η έκδοση GT-Line συνδυάζεται με τον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.0 T-GDI με ήπια υβριδικό σύστημα 48V που αποδίδει 120 PS. Το μοτέρ συνεργάζεται είτε με το χειροκίνητο κιβώτιο iMT 6 σχέσεων (200 Nm), είτε με το αυτόματο διπλόυ συμπλέτη 7 σχέσεων (172 Nm). Σε κάθε περίπτωση η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς.

Το εμπλουτισμένο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης περιλαμβάνει Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) με αναγνώριση πεζών, αυτοκινήτων και ποδηλάτων, Lane Keeping Assist (LKA), Lane Following Assist (LFA), Driver Attention Warning (DAW), Blind-Spot Collision Warning (BCW), Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA), προαιρετικό Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA), προαιρετικό Rear Occupant Alert (ROA), Intelligent Speed Limit Warning (ISLW) και Smart Cruise Control (SCC) σε ταχύτητες έως 180 km/h.

Το KiaStonic GT-Line είναι ήδη διαθέσιμο στη Μ.Βρετανία, ενώ στο προσεχές διάστημα αναμένεται να διαθετεί και σε άλλες αγορές της Ευρώπης.

[Πηγή: Kia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube