Κάμπριο έκδοση της GT86 ετοιμάζει η Toyota

Κάμπριο έκδοση της GT86 ετοιμάζει η Toyota

Το σκίτσο που βλέπεται στη φωτογραφία δείχνει το αυτοκίνητο που θα κλέψει την παράσταση στο περίπτερο της Toyota, στην ερχόμενη έκθεση της Γενεύης. Είναι η κάμπριο έκδοση της GT86, η οποία θα παρουσιαστεί σε μορφή πρωτοτύπου.

Στόχος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι να μετρήσει τις αντιδράσεις του κοινού, πριν δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή του. Επειδή όμως αυτές αναμένονται θερμές, ένα άλλο πρωτότυπο υποβάλλεται ήδη σε διάφορες δοκιμές από τους μηχανικούς της Toyota.
Δεδομένου λοιπόν ότι το project «GT86 Cabriolet» βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν αποκλείεται η νέα έκδοση του GT86 να κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά στις αρχές του επόμενου χρόνου.
Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές σε σύγκριση με το coupe. Η ανοιχτή έκδοση της GT86 θα είναι επίσης 2+2 θέσεων, ενώ κάτω από το μπροστινό καπό θα βρίσκεται ο 2λιτρος boxer των 200 PS. Προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλό επίπεδο η αναδιπλούμενη οροφή θα είναι πιθανότατα υφασμάτινη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube