Και νέο Audi S3 σεντάν στη Νέα Υόρκη

Και νέο Audi S3 σεντάν στη Νέα Υόρκη

Αντίθετα με ό,τι αρχικά πιστευόταν, το νέο S3 σεντάν ντεμπουτάρει και αυτό δίπλα στο A3 σεντάν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Λίγους μήνες ύστερα από το λανσάρισμα του A3 σεντάν στις αγορές, η Audi θα λανσάρει και το S3 σεντάν, με δίλιτρο TFSI, 300 PS και ροπή 33,6 kgm. To S3 θα επιταχύνει 0-100 km/h σε 4.9” με αυτόματο S tronic ή 5,3” με χειροκίνητο 6άρι σασμάν. Η τυποποιημένη κατανάλωση θα είναι 6,9 ή 7 lt/100 km αντίστοιχα και οι εκπoμπές CO2 159 και 162 g/km.

Η ανάρτηση του S3 σεντάν είναι πιο χαμηλή κατά 2,5 πόντους σε σχέση με αυτή του στάνταρ Α3 σεντάν, διαθέτει τιμόνι με μεταβλητή υποβοήθηση, με κάποια ασάφεια όπως λέει η Audi γύρω από τη θέση της ευθείας, αλλά εξαιρετικά ακριβές στο στρίψιμο. Το σύστημα Audi Drive Select είναι φυσικά στάνταρ και η ανάρτηση Magnetic Ride έξτρα.

Οπτικά το Audi S3 σεντάν ξεχωρίζει από τους διαφορετικούς προφυλακτήρες, τη μάσκα, τις εισαγωγές αέρα, τους εξωτερικούς καθρέφτες, τα πλευρικά μαρσπιέ και το πίσω σπόιλερ. Οι τετράμπουκες εξατμίσεις είναι ενσωματωμένες στο διαχύτη και έχουν χρωμέ διακόσμηση. Στο εσωτερικό το S3 σεντάν προσφέρει σπορ καθίσματα, όργανα σε γκρι χρώμα και διακριτικά S3 σε μαύρο 3D look.

[Πηγή Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube