Και το Ford B-MAX με 1.0 EcoBoost 140 ίππων

Και το Ford B-MAX με 1.0 EcoBoost 140 ίππων

Η δυνατότερη εκδοχή του 1.0 EcoBoost θα τοποθετηθεί σύντομα και στο B-Max, το οποίο αποκτά και νέα έκδοση εξοπλισμού Colour Edition.

Μετά το Ford Fiesta, η ισχυρότερη έκδοση του 1.0 EcoBoost πρόκειται να τοποθετηθεί και στο μικρό πολυμορφικό Ford B-MAX από την ερχόμενη Άνοιξη.

Πρόκειται για τον κινητήρα που γνωρίσαμε στο Ford Fiesta Red&Black Edition, με μέγιστη ισχύ 140 PS. Με αυτόν, το B-Max επιταχύνει από στάση ως τα 100 km/h σε 10,4’’, ενώ καταναλώνει κατά μέσο όρο 5,0 lt/100 km και εκπέμπει 116 g CO2/km. Υπενθυμίζουμε ότι τα αντίστοιχα νούμερα για την υπάρχουσα έκδοση των 125 ίππων είναι 11,2’’, 4,9 lt/100 km και 114 g/km.

Εν τω μεταξύ το B-MAX ήδη προσφέρει περισσότερες επιλογές σε επίπεδο αισθητικής. Η νέα έκδοση Colour Edition διατίθεται με 10 χρώματα για το αμάξωμα και για αντίθεση μαύρο χρώμα στους εξωτερικούς καθρέφτες, την οροφή, τη μάσκα, το κάτω μέρος των προφυλακτήρων και προαιρετικά στις 16άρες ζάντες. Διαθέτει επίσης αεροτομή οροφής στο χρώμα του αμαξώματος και φιμέ τζάμια. Στην καμπίνα το σύστημα SYNC διαθέτει προαιρετικά οθόνη 5’’ με σύστημα πλοήγησης και οι ραφές των καθισμάτων, του τιμονιού και του λεβιέ ταχυτήτων είναι έχουν χρώμα καφέ Cognac.

Το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η διάθεση του B-MAX 1.0 EcoBoost 140 PS και της έκδοσης Colour Edition στη χώρα μας παραμένει άγνωστο.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube