Ηyundai Santa Cruz: Ένα SUV με καρότσα!

Ηyundai Santa Cruz: Ένα SUV με καρότσα!

Το επερχόμενο pick-up της Hyundai αποκαλύπτεται σε μια σειρά από επίσημα renderings.

Η Hyundai δημοσίευσε τα πρώτα επίσημα renderings του επερχόμενου Santa Cruz, ενός οχήματος που αποτελεί πάντρεμα των κατηγοριών SUV και pick-up.

Η έλευση του pick-up της Hyundai φημολογείται από το 2015 οπότε παρουσιάστηκε το πρωτότυπο Santa Cruz. Η έκδοση παραγωγής είναι μια δημιουργία του σχεδιαστικού κέντρου της Hyundai στη Β.Αμερική και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Montgomery στην Alabama (ΗΠΑ) ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2021.

Όπως βλέπουμε από τα αποκαλυπτικά renderings, το Santa Cruz ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα του νέου Tucson. Στη μάσκα η γρίλια ενσωματώνει τα φώτα LED και πλαισιώνεται από πιο τετραγωνισμένες πλευρικές εισαγωγές αέρα. Το καπό έχει έντονες νευρώσεις όπως και το προφίλ με πτυχώσεις στην εμπρός πόρτα.

Hyundai

Πίσω από την διπλή καμπίνα κανονικών διαστάσεων υπάρχει η ανοιχτή καρότσα με μεγάλη πίσω πόρτα που φιλοξενεί την επιγραφή Santa Cruz. Πιο ψηλά έχουμε φώτα LED με γραφικά σχήματος T ενώ χαμηλότερα ο προφυλακτήρας ενσωματώνει σκαλοπάτι για ευκολότερη πρόσβαση στις αποσκευές.

Η Hyundai δεν αποκάλυψε στοιχεία για την πλατφόρμα, όμως είναι σίγουρο πως το Santa Cruz θα βασίζεται σε αυτοφερόμενο πλαίσιο, πιθανότατα σε αυτό του Tucson. Κάτω από το καπό θα βρίσκονται ισχυροί κινητήρες που θα συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Hyundai Santa Cruz θα έχουμε στις 15 Απριλίου 2021 οπότε είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρεμιέρα του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube