Η Subaru μας δείχνει τα στάδια εξέλιξης του νέου BRZ [video]

Η Subaru μας δείχνει τα στάδια εξέλιξης του νέου BRZ [video]

H Subaru δημοσίευσε ένα βίντεο που μοιράζεται στιγμές από τις δοκιμές και την εξέλιξη του νέου πισωκίνητου μοντέλου της.

Οι κατασκευαστές σπάνια μοιράζονται την ιστορία πίσω από την εξέλιξη των οχημάτων τους. Η Subaru όμως έρχεται με την δημοσίευση ενός βίντεο που προβάλλει στιγμές από τις δοκιμές και την εξέλιξη του νέου BRZ. 

Η Subaru μέσω του βίντεο που δημοσίευσε αναφέρει ότι το νέο BRZ δεν υπέστη μία απλή ανανέωση εξωτερικής εμφάνισης και αυξημένη ιπποδύναμη αλλά πολλά περισσότερα από αυτό. Το βίντεο ουσιαστικά επεξηγεί την φιλοσοφία πίσω από κάθε αλλαγή ή βελτίωση που προέβη η Subaru για το νέο BRZ.

BRZ

Υπάρχουν βέβαια κάποιες απορίες που μένουν αναπάντητες στο βίντεο. Ένα τέτοιο δημοφιλές ερώτημα είναι γιατί η Subaru δεν προχώρησε στη λύση του τούρμπο. Υποθέτουμε όμως όπως σημειώνεται στο βίντεο ο λόγος πίσω από την επιλογή αυτή είναι η θέληση του κατασκευαστή να διατηρήσει τα μηχανολογικά πράγματα απλά και να δώσει έμφαση αλλού. Όπως να αυξήσει την ακαμψία του πλαισίου διατηρώντας το βάρος στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.

Τέλος, είναι αξιοσημείωτο όπως προβάλλεται στο βίντεο ότι η ομάδα εξέλιξης ήταν ολιγάριθμη. Για το λόγο αυτό η Subaru επιστράτευσε τους οδηγούς αγώνων της από το πρωτάθλημα Super GT GT300 για να συνεισφέρουν στο πρόγραμμα εξέλιξης του μοντέλου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube