Η Opel λανσάρει το Corsa Ultimate 

Η Opel λανσάρει το Corsa Ultimate 

Πρόκειται για την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού του Corsa που στη Γερμανία κοστίζει €23.870. 

Η Opel κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση Ultimate του Corsa, με ακόμη πιο πλούσιο εξοπλισμό. Όπως φαίνεται και από το όνομά του, το μοντέλο ενσωματώνει εξοπλισμό που του δίνει premium χαρακτηριστικά. Ξεχωρίζουμε τους προβολείς IntelliLux LED, το σύστημα ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro, τις υπηρεσίες OpelConnect, την πολυτελή επένδυση Alcantara και τον αυτόματο κλιματισμό.

Το σύστημα ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών με συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto, καθώς και φωνητικό έλεγχο για ήχο, τηλέφωνο και πλοήγηση. Το OpelConnect προσφέρει άμεση σύνδεση με βοήθεια βλάβης και κλήσεις έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος. 

corsa

Στον τομέα της άνεσης οδηγός και συνοδηγός έχουν στη διάθεσή τους θερμαινόμενα καθίσματα, με αυτό του οδηγού να έχει και λειτουργία μασάζ, ενώ θερμαινόμενο είναι και το δερμάτινο τιμόνι. 

Οι ενεργοί προβολείς LED IntelliLux, προσαρμόζουν αυτόματα και διαρκώς τη δέσμη φωτός στην αντίστοιχη κατάσταση κυκλοφορίας και περιβάλλοντος. Όλα τα μοντέλα Corsa Ultimate διαθέτουν επίσης στάνταρ τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών.

Οι τιμές για την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού του Opel Corsa ξεκινούν από €23.870 στην αγορά της Γερμανίας, τοποθετώντας το πάνω από την πλούσια και σπορ έκδοση εξοπλισμού GS Line.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube