Η Nissan λανσάρει το Kicks e-POWER στην Ταϊλάνδη

Η Nissan λανσάρει το Kicks e-POWER στην Ταϊλάνδη

Το ολοκαίνουργιο sub-compact SUV, είναι το πρώτο στην Ταϊλάνδη που διατίθεται με την τεχνολογία e-POWER. 

Το Nissan Kicks e-POWER, ένα ολοκαίνουργιο sub-compact SUV που προσφέρει στον οδηγό του τη δύναμη και τις επιδόσεις ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, πραγματοποίησε πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του, στην αγορά της Ταϊλάνδης.  Εξοπλισμένο με το e-POWER, το επαναστατικό ηλεκτροκίνητο σύστημα κίνησης που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τη Nissan στην Ιαπωνία, το νέο Kicks κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη και είναι τέλεια προσαρμοσμένο για τον τρόπο ζωής  στις πόλεις.

Η βραβευμένη τεχνολογία e-POWER της Nissan, διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση,  με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας,  λειτουργεί  πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου.

niss

Η ολοκαίνουργια τεχνολογία e-POWER του Nissan Kicks διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα EM57, μια γεννήτρια και έναν μετατροπέα που παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τον τρικύλινδρο 1,2 λίτρων κινητήρα DOHC, 12 βαλβίδων. Το σύστημα e-POWER προσφέρει μέγιστη ισχύ 95 kilowatt (kW) (129 PS) και μέγιστη “επίπεδη” ροπή 260 Nm, με την  εμπειρία οδήγησης να είναι παρόμοια με αυτή ενός EV. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 1,57 kWh στο ολοκαίνουργιο Nissan Kicks e-POWER διαθέτει τέσσερις μονάδες,  που παρέχουν ομαλή επιτάχυνση, ήσυχη κύλιση  και βέλτιστη οικονομία καυσίμου.

nissa

Το νέο, ξεχωριστό μοντέλο,  έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες  ατόμων, ζευγαριών ή και  νέων οικογενειών που αναζητούν μοναδικό στυλ, ευρυχωρία, τεχνολογία αιχμής, έξυπνη λειτουργικότητα και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, σε προσιτή τιμή.

"Το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Nissan Kicks e-POWER στην Ταϊλάνδη αντιπροσωπεύει το επαναστατικό και καινοτόμο DNA της Nissan ", δήλωσε ο Yutaka Sanada, περιφερειακός αντιπρόεδρος της Nissan Asia & Oceania. "Είναι μια συναρπαστική μέρα για τη Nissan και την Ταϊλάνδη, ως βασικός παγκόσμιος κόμβος παραγωγής και εξαγωγής για τη Nissan, ενισχύοντας τον ηγετικό της ρόλο στην ηλεκτροκίνηση".

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube