Η Mercedes-Benz προαναγγέλλει τις ανανεωμένες E-Class κουπέ και κάμπριo

Η Mercedes-Benz προαναγγέλλει τις ανανεωμένες E-Class κουπέ και κάμπριo

Η Mercedes-Benz θα λανσάρει σύντομα την ανανέωση του μέσου ζωής των κουπέ και κάμπριο E-Class. Και μας αποκαλύπτει με ένα teaser την ημερομηνία παρουσίασης: Στις 27 Μαΐου.

Mercedes-Benz E-Class Cabrio & Mercedes-Benz E-Class Coupé

Πολλά και ελαφρά καλυμμένα πρωτότυπα εξέλιξης της μελλοντικής ανανεωμένης Mercedes-Benz E-Class κουπέ και καμπριολέ βολτάρουν εδώ και αρκετούς μήνες στους δρόμους της Γερμανίας. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τη φίρμα του Daimler Group να ανακοινώσει την ημερομηνία λανσαρίσματος και των δύο αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τις τρεις «επικοινωνιακές» εικόνες που δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα, οι εορταστικές εκδηλώσεις για λανσάρισμά τους θα πραγματοποιηθούν στις 27 Μαΐου. Απομένουν λοιπόν λίγες μέρες πριν ανακαλύψουμε τις δύο εκδόσεις, οι οποίες εστιάζουν περισσότερο στο lifestyle και στην ευχαρίστηση σε σχέση την παραδοσιακή 4θυρη μπερλίνα.

Mercedes-Benz E-Class Cabrio & Mercedes-Benz E-Class Coupé 

Όπως όμως και το μοντέλο των τριών όγκων, οι ανανεωμένες κουπέ και καμπριολέ E θα επωφεληθούν από την προσθήκη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX, καθώς και από το τιμόνι τελευταίας τεχνολογίας με πλήκτρα αφής που έχουμε ήδη δει στη ναυαρχίδα της εταιρείας, την S-Class. Όσο γι’ αυτούς που θα επιλέξουν το ανοιχτό μοντέλο, θα διατίθενται επιπλέον χρώματα στην παλέτα επιλογής.

Τέλος, για όλους όσοι θα ήθελαν την πιο σπορ εκδοχή των νέων E, το φρεσκάρισμα φέρνει μαζί του μια εξέλιξη στο μοτέρ της μυώδους AMG E 53, καθώς αναμένονται περίπου 20 επιπλέον άλογα γι’ αυτήν την έκδοση.

Διαμόρφωσε τη δική σου μπερλίνα E-Class στον configurator της Mercedes-Benz Hellas 

Υπομονή λοιπόν μέχρι την άλλη Πέμπτη, στις 27 Μαΐου, οπότε και θα ανακαλύψουμε όλα τα «μυστικά» της ανανέωσης για κουπέ και καμπριολέ Mercedes-Benz E-Class.

Mercedes-Benz E-Class Cabrio & Mercedes-Benz E-Class Coupé

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube