Η McLaren αποκαλύπτει σκίτσα από το νέο της υβριδικό μοντέλο

Η McLaren αποκαλύπτει σκίτσα από το νέο της υβριδικό μοντέλο

Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του πρωτότυπου - Θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021.

Στις αρχές του μήνα η McLaren ανακοίνωσε το νέας γενιάς μοντέλο της που θα παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021, δημοσιεύοντας φωτογραφίες καμουφλαρισμένου πρωτύπου από τα τελικά στάδια δοκιμών μαζί με κάποιες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.
Τώρα η McLaren έδωσε στη δημοσιότητα και κάποια σκίτσα με βάση τα οποία μπορούμε να δούμε μερικές από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του πρώτου υβριδικού μοντέλου της εταιρείας. 

mcla

Θα βασίζεται στο νέο ανθρακονημάτινο σασί Carbon Lightweight Architecture (MCLA) που εξελίχθηκε στο McLaren Composites Technology Centre (MCTC) για το εξηλεκτρισμένο μέλλον της φίρμας μετά από επένδυση ύψους £50 εκατομμυρίων. Το plug-in hybrid σύστημα κίνησης θα αποτελείται από έναν νέο βενζινοκινητήρα V6 (που σύμφωνα με πληροφορίες θα αποδίδει περίπου 570 ίππους) σε συνεργασία με ηλεκτρικά μοτέρ, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για περίπου 30 χιλιόμετρα. 

mclar

Το νέας γενιά High-Performance Hybrid (HPH) supercar ουσιαστικά αντικαθιστά την υφιστάμενη σειρά McLaren Sports Series (540C, 570S, 570GT, 570S, 600LT και 620R) συμπληρώνοντας το κενό ανάμεσα στις GT και 720S.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube