Η Italdesign προαναγγέλλει την επιστροφή της DeLorean

Η Italdesign προαναγγέλλει την επιστροφή της DeLorean

Τέσσερις δεκαετίες μετά από την πρεμιέρα της DMC-12 DeLorean, η Italdesign ετοιμάζει κάτι νέο!

Η DMC-12 DeLorean, το σπόρτσκαρ με τις πόρτες τύπου gulling και το αμάξωμα από ανοξείδωτο ατσάλι που έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή του στην τριλογία ταινιών «Επιστροφή στο Μέλλον», αποτελεί την πηγή έμπνευσης για το νέο project της Italdesign, όπως αποκαλύπτει το teaser που δημοσίευσε ο σχεδιαστικός οίκος στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ DeLorean: Back to the Present!

Η Italdesign είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό της DMC-12 που κυκλοφόρησε το 1981 ως το μοναδικό μοντέλο της DeLorean Motor Company προτού η εταιρεία κηρύξει πτώχευση το 1982. Τα σαράντα χρόνια που συμπληρώθηκαν από την έναρξη της παραγωγής είναι μια καλή αφορμή για τον ιταλικό σχεδιαστικό οίκο να παρουσιάσει κάτι σχετικό. Δε γνωρίζουμε αν αυτό θα είναι σε μορφή πρωτοτύπου ή αν προορίζεται για την παραγωγή, όμως η Italdesign έκανε tag και την εταιρεία DeLorean Motor Company κάτι που σημαίνει πως ίσως έχουμε να κάνουμε με μια οργανωμένη προσπάθεια επαναφοράς του διάσημου nameplate.

DeLorean

Πιο συγκεκριμένα η δημοσίευση αναφέρει τα εξής: «Η DeLorean DMC-10 γίνεται 40 ετώ σήμερα. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1981, όταν παρουσιάστηκε το πρώτο όχημα παραγωγής. Ποιος θα ήταν καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε ένα εμβληματικό μοντέλο στην αυτοκινητιστική ιστορία από μια γρήγορη ματιά στο (κοντινό) μέλλον; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.»

Να θυμίσουμε πως η Italdesign ανήκει στο Volkswagen Group ενώ οι Giorgetto και Fabrizio Giugiaro δεν σχετίζονται πλέον με την εταιρεία καθώς έχουν ανοίξει τη νέα φίρμα GFG Style από το 2015.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube