Η BMW παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις των i3s και i8

Η BMW παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις των i3s και i8

Οι συλλεκτικές i3s Edition RoadStyle και i8 Ultimate Sophisto σε περιορισμένη παραγωγή.

Για να τονώσει το ενδιαφέρον του κοινού στα μοντέλα της σειράς i, η BMW παρουσίασε δύο ειδικές εκδόσεις - την i3s Edition RoadStyle και i8 Ultimate Sophisto οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη παραγωγή 900 και 200 μονάδων αντίστοιχα.

BMW

Η i8 Ultimate Sophisto Edition θα είναι διαθέσιμη σε Coupe και Roadster και αποτελεί την τελευταία έκδοση της BMW i8 η οποία ξεκίνησε την εμπορική της πορεία το 2014.

Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε απόχρωση Sophisto Grey και λεπτομέρειες σε E-Copper. Οι ζάντες 20" Style 516 είναι επίσης βαμμένες σε E-Copper και κρύβουν πίσω τους μαύρες δαγκάνες φρένων.

BMW

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα E-Copper ενώ βρίσκουμε ειδικά εμβλήματα Ultimate Sophisto Edition και ηχοσύστημα Harman-Kardon.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης αποδίδει 374 PS και 570 Nm ροπής, με την Coupe να επιταχύνει από τα 0-97 km/h σε 4,2" (4,4" για τη Roadster).

BMW i3s

Η i3s Edition RoadStyle, αυτή ξεχωρίζει εξωτερικά από την σκοτεινή απόχρωση Fluid Black με λεπτομέρειες σε E-Copper και ζάντες 20" Style 431 βαμμένες σε Jet Black.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε δέρμα Dalbergia Brown σε συνδυασμό με ξύλο Dark Oak, και το όνομα της έκδοσης ραμμένο στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Όπως και στις υπόλοιπες i3s, ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 184 PS και 270 Nm ροπής επιτρέποντας επιτάχυνση 0-97 km/h σε 6,8".

Η BMW δεν ανακοίνωσε την τιμή για τις ειδικές εκδόσεις, η παραγωγή των οποίων θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube