Η BMW επιβεβαίωσε το λανσάρισμα της υβριδικής X3

Η BMW επιβεβαίωσε το λανσάρισμα της υβριδικής X3

Η βαυαρική φίρμα ετοιμάζει νέες, «καυτές» σε επιδόσεις και οικονομικές σε κατανάλωση εκδόσεις, για την X3.

Η Χ3 έχει ήδη μια εντυπωσιακή και πλήρη γκάμα κινητήρων, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την BMW να την εμπλουτίσει με δυο ακόμα ξεχωριστές εκδόσεις κινητήρων. Δίχως αμφιβολία, πιο συναρπαστική αναμένεται αυτή που θα τροφοδοτεί την πρώτη “M” έκδοση για την Χ3, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ο συνδυασμός που θα κινεί την πρώτη plug-in υβριδική έκδοση της Χ3.

“H νέα X3 έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία” δήλωσε πρόσφατα ο CEO της BMW, Harald Krüger, συμπληρώνοντας ότι από την επόμενη χρονιά “στην γκάμα των Χ μοντέλων μας θα προστεθούν οι εκδόσεις Μ της X3 και της X4, καθώς επίσης και plug-in υβριδικές εκδόσεις της Χ3 και της Χ5, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε την παρουσία μας στα υβριδικά αυτοκίνητα.”

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η υβριδική BMW X3 που θα λανσαριστεί στην αγορά το 2019, θα χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα της BMW 330e iPerformance με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα. Η συνδυασμένη ισχύ τους θα κυμαίνεται γύρω στα 275 PS, ενώ θα μπορεί να κινηθεί με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια για περισσότερα από 50 km.

Η plug-in υβριδική έκδοση της Χ3 θα είναι παράλληλα και ένα preview της iX3. Του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV της BMW, το οποίο θα έχει αυτονομία κοντά στα 400 km.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube