Η Audi αναβαθμίζει τα A4, A5, Q7 και Q8

Η Audi αναβαθμίζει τα A4, A5, Q7 και Q8

Νέα αισθητικά πακέτα και εκδόσεις εξοπλισμού για μια σειρά από μοντέλα της Audi.

Η Audi ανακοίνωσε αναβαθμίσεις για μεγάλο μέρος της γκάμας της συμπεριλαμβανομένων των A4, A5, Q7 και Q8. Τα πακέτα εξοπλισμού και οι νέες εκδόσεις απευθύνονται σε εκείνους που θα ήθελαν πιο επιθετική σχεδίαση, σπορ ατμόσφαιρα στο εσωτερικό και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Audi A5

Όσον αφορά τα Α4 και A5, τα premium D-Segment μοντέλα αποκτούν τα νέα αισθητικά πακέτα "S line competition" και "S line competition plus" για ακόμα πιο σπορ εμφάνιση που παραπέμπει στα S4 και S5. Το A4 S line competition ξεχωρίζει από τη μαύρη απόχρωση στη γρίλια και τα εμβλήματα, το προστατευτικό μάσκας, την αεροτομή από το S4 και τις ζάντες 19" ενώ το S line competition plus προσθέτει LED φώτα, κόκκινες δαγκάνες (για εκδόσεις με ισχύ άνω των 204 PS), ambient εσωτερικό φωτισμό, μαύρους καθρέφτες και φωτιζόμενα πατήματα των μαρσπιέ. Η παλέτα των εξωτερικών αποχρώσεων περιλαμβάνει τις Terra gray, Quantum gray, Daytona gray, Tango red, Glacier white, Navarra blue, Turbo blue, Mythos black και Ibis white που πλέον συνδυάζονται με οροφή Brilliant black.

Στο A5 το πακέτο S line competition περιλαμβάνει ζάντες 20", μαύρη γρίλια και μαύρη αεροτομή ενώ το S line competition plus προσθέτει matrix LED φώτα, μαυρούς καθρέφτες, κόκκινες δαγκάνες (για εκδόσεις με ισχύ άνω των 204 PS) κ.α. Η παλέτα των εξωτερικών αποχρώσεων περιλαμβάνει τις Distrikt green, Quantum gray, Daytona gray, Tango red, Glacier white, Navarra blue, Turbo blue και Mythos black που προαιρετικά συνδυάζονται με οροφή Brilliant black.

Audi Q7

Τέλος, τα μεγάλα SUV της Audi - Q7 και Q8 απέκτησαν τις ειδικές εκδόσεις S line competition plus με πλουσιότερο εξοπλισμό και σπορ εμφάνιση. Και τα δύο συνδυάζονται με το πακέτο S line αλλά έχουν μαύρη γρίλια και εμβλήματα. Οι ζάντες αλουμινίου 21" είναι στάνταρ όπως και οι κόκκινες δαγκάνες φρένων ενώ προαιρετικά για το Q7 διατίθενται τροχοί 22" και για το Q8 τροχοί 23". Επιπλέον, το carbon package περιλαμβάνει διακοσμητικές λεπτομέρειες στις πόρτες, τους καθρέφτες και τον διαχύτη από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό έχουμε σκοτεινές αποχρώσεις για τις επενδύσεις, προαιρετικές κόκκινες ραφές σε τιμόνι και καθίσματα καθώς και διακοσμητικά από ανθρακονήματα στο ταμπλό και τον επιλογέα ταχυτήτων.

Τα αναβαθμισμένα A4 και A5 είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία ενώ τα Q7 και Q8 θα ακολουθήσουν τον Ιούνιο.

[Πηγή: Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube