Hyundai: Νέο πακέτο εξοπλισμού N Line για το i30 Fastback [video]

Hyundai: Νέο πακέτο εξοπλισμού N Line για το i30 Fastback [video]

Το i30 Fastback γίνεται το δεύτερο μοντέλο της εταιρείας που μπορεί να εφοδιαστεί με το συγκεκριμένο επίπεδο εξοπλισμού.

Η Hyundai παρουσίασε πριν μερικούς μήνες το σπορ πακέτο εξοπλισμού N Line για το hatchback i30 και τώρα σειρά έχει να το αποκτήσει και η 5θυρη Fastback έκδοση αμαξώματος του μοντέλου.

Κύριο χαρακτηριστικό του εξοπλιστικού πακέτο N Line είναι οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και τα εντονότερα αεροδυναμικά βοηθήματα. Επιπλέον, τα εμπρός φώτα έχουν αποκτήσει μαύρο περίγραμμα και πίσω τοποθετήθηκε ένα αεροδυναμικός διαχύτης και μια κόκκινη γραμμή που τονίζει το πλάτος και τον χαρακτήρα του μοντέλου. Τέλος, το αισθητικό κομμάτι συμπληρώνεται από τους μεγάλους τροχούς αλουμινίου και τον λογότυπο N στα εμπρός φτερά.

Hyundai i30 Fastback N Line

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο σπορ τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, σπορ καθίσματα με ενισχυμένα πλαϊνά τμήματα και πεντάλ αλουμινίου.

Ακόμα, η έκδοση N-Line διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα φρένων με μεγαλύτερα δισκόφρενα εμπρός, ενώ δεν λείπουν και αλλαγές στην ελαφρώς πιο σφιχτή ανάρτηση.

Οι κινητήρες που μπορούν να συνδυαστούν με το νέο σπορτίφ επίπεδο εξοπλισμού είναι ο 3κύλινδρος 1.0 T-GDI με τους 120 ίππους και ο αντίστοιχης τεχνολογίας 1.4 με τους 140 ίππους. Τέλος, η εμπορική διάθεση της νέας έκδοσης του i30 Fastback θα ξεκινήσει πριν το τέλος του 2018.

[Πηγή: Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube