Hyundai: Αυτό είναι το ανανεωμένο i30 N Line

Hyundai: Αυτό είναι το ανανεωμένο i30 N Line

Μια ματιά στο φρεσκαρισμένο μικρομεσαίο λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του στη Γενεύη.

Η Hyundai δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του ανανεωμένου i30 το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Γενεύης με φρεσκαρισμένη σχεδίαση και αναβαθμισμένο εσωτερικό, 3,5 χρόνια μετά από το ντεμπούτο της τρίτης γενιάς του.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, το highlight αυτού του facelift είναι η ανασχεδιασμένη μάσκα που ενσωματώνει τη νέα φαρδύτερη γρίλια της Hyundai εμπνευσμένη από το Sonata, νέα φώτα με γραφικά LED σε σχήμα V και πιο επιθετικές εισαγωγές αέρα στον μυώδη προφυλακτήρα.

Εδώ να σημειώσουμε πως τα teaser αφορούν την σπορ έκδοση N Line, επομένως μας προϊδεάζουν και για την εμφάνιση του i30 N, ενώ οι πιο ταπεινές εκδόσεις αναμένεται να έχουν διαφορετικούς προφυλακτήρες.

Hyundai

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, αλλαγές θα δούμε επίσης στον πίσω προφυλακτήρα, τα πίσω φώτα και τα νέα σχέδια τροχών με διάμετρο 16", 17" και 18". Επιπλέον, η αναβαθμισμένη καμπίνα αποκτά ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια μεγαλύτερη κεντρική οθόνη αφής 10,25" στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

Hyundai i30N 2020 teaser
Και μια ελαφρά επεξεργασμένη φωτογραφία του teaser για να φωτίσουμε λίγο παραπάνω κάποιες από τις γραμμές του.

Εκτός από το i30 Hatchback, είναι σίγουρο πως οι σχεδιαστικές αλλαγές θα εφαρμοστούν και στα i30 Fastback, στις εκδόσεις N και στο i30 Wagon που για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμο ως N Line. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχεία για τη γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου i30.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα έχουμε πιο κοντά στην πρεμιέρα του μοντέλου, καθώς η Hyundai σκοπεύει να συνεχίσει την καμπάνια teaser μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube