Honda: Aνανεωμένο CRZ στο Παρίσι 2012

Honda: Aνανεωμένο CRZ στο Παρίσι 2012

Με μικρές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση και τον εσωτερικό διάκοσμο θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο CRZ στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2012.

Οσον αφορά το κινητήριο σύνολο, η Honda ανακοίνωσε ότι τόσο η ισχύς του θερμικού μοτέρ όσο και του ηλεκτροκινητήρα έχουν αυξηθεί ενώ οι μπαταρίες του μοντέλου είναι πλέον ιόντων λιθίου. Η κατανάλωση όσο και οι εκπομπές CO2 δεν έχουν μεταβληθεί.
Παρόν στο Παρίσι θα είναι και το 4ης γενιάς CRV και ο diesel κινητήρας 1.6 i-DTEC της σειράς Earth Dream Technology, που θα διατίθεται με την 9η γενιά Civic και το νέο CRV.
Εξ άλλου η Honda θα παρουσιάσει και το αγωνιστικό Civic WTCC, μετά την ανακοίνωση της ότι θα συμμετέχει σε όλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού-WTCC του 2013 με οδηγούς τον Ιταλό Gabriele Tarquini και τον Πορτογάλο Tiago Monteiro.  
Το Civic WTCC θα είναι εφοδιασμένο με κινητήρα HR412E, μία ειδική έκδοση υπερτροφοδοτούμενου 4κύλινδρου βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1600 κυβ. εκατ. που υπάγεται στους κανονισμούς της FIA για το WTCC. Ο κινητήρας εξελίχθηκε στο R&D κέντρο της Honda στο Tochigi, Ιαπωνία και είναι ο πρώτος μιας νέας γενιάς αγωνιστικών κινητήρων της Honda.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube