Holden made in… Germany

Holden made in… Germany

Η Opel ξεκίνησε την παραγωγή του Holden Insignia VXR στο εργοστάσιο του Rüsselsheim, στη Γερμανία.

Η στιγμή που έχει απαθανατιστεί στη φωτογραφία, προφανώς και είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς το εργοστάσιο της Opel στο Rüsselsheim ξεκίνησε την παραγωγή του Holden Insignia VXR και αυτό είναι το πρώτο κομμάτι του.

Το αυτοκίνητο δεν είναι τίποτε άλλο από ένα Opel/Vauxhall Insignia OPC/VXR με σήματα της αυστραλέζικης εταιρείας. Μέσα στους μήνες που θα ακολουθήσουν, η παραγωγή των αυτοκινήτων με τα σήματα της Holden θα περιλάβει τα Astra GTC, Astra OPC και Cascada που θα εφοδιάζουν τις αγορές της Αυστραλίας και της Ν. Ζηλανδίας.

Το ενδιαφέρον βέβαια στην υπόθεση είναι ότι προσεχώς και κατά δήλωση της General Motors, το ένα τρίτο των μοντέλων της γκάμας της Holden θα προέρχεται από την Opel. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του εργοστασίου στο Rüsselsheim, που κινδύνευε η υπόστασή του, θα συναρμολογείται ένα ακόμη αυτοκίνητο προερχόμενο από το Insignia, αλλά αυτή τη φορά με τα σήματα της… Buick. Το αμερικανικό Insignia αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή του μέχρι το 2020.

[Πηγή Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube