H Nissan βάζει ένα Skyline GT-R R32 στην... πρίζα! [video]

H Nissan βάζει ένα Skyline GT-R R32 στην... πρίζα! [video]

Tην ώρα που οι petroleads ανυπομονούν για τον αντικαταστάτη του R35 GT-R, η Nissan «εκσυγχρονίζει» ένα Skyline GT-R R32 μετατρέποντας το σε ηλεκτρικό!

Nissan R32 EV

Τη στιγμή που το R35 GT-R βρίσκεται κοντά στο τέλος του κύκλου ζωής του και οι petroleads όλου του κόσμου αναμένουν τον διάδοχο του, η Nissan μας προετοιμάζει για τον ερχομό ενός Skyline GT-R R32 που έχει μεταβεί στην ηλεκτρική εποχή!

Συγκεκριμένα, ο κατασκευαστής από την Ιαπωνία δημοσίευσε ένα teaser βίντεο ενός GT-R R32 που έχει μετατραπεί σε ηλεκτρικό. Η ιδέα ανήκει σε έναν νέο μηχανικό της Nissan και οπαδό του GT-R με το πρότζεκτ να παίρνει γρήγορα το πράσινο φως και το μοντέλο να βαφτίζεται R32 EV.

Μέχρι στιγμής, η Nissan δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πρότζεκτ. Ωστόσο, ο δημιουργός του δήλωσε ότι «συνδυάζοντας το μοντέλο που αγαπώ με την καλύτερη δυνατή τεχνολογία μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αυτοκίνητο που θα λατρευτεί παγκοσμίως».

Πάντως, η μάρκα έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστεί ιστοσελίδα στην Ιαπωνία για το πρότζεκτ και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube