H Mitsubishi Motors εξακολουθεί να θέλει μια νέα γενιά Pajero

H Mitsubishi Motors εξακολουθεί να θέλει μια νέα γενιά Pajero

Η ιαπωνική εταιρεία θέλει να αντικαταστήσει το γερασμένο 4x4 με ένα καινούριο, αλλά η ιδέα βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά.

Η Mitsubishi θέλει να ξεκινήσει την αντικατάσταση του αειθαλούς Pajero, αλλά δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση της ιδέας εάν δεν βεβαιωθεί ότι θα επιφέρει κέρδος.

Το σκληροτράχηλο 4x4 έχει γράψει την δική του μεγάλη ενότητα στο βιβλίο ιστορίας της ιαπωνικής εταιρείας και η υπάρχουσα τέταρτη γενιά του μοντέλου βρίσκεται στην αγορά από το 2006. Η Mitsubishi έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και μερικά χρόνια για την δημιουργία του αντικαταστάτη του εμβληματικού 4x4, αλλά η απόφαση για να δοθεί το πράσινο φως δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Οι αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων και ασφάλειας θα περιορίσουν τη διάρκεια ζωής της υπάρχουσας γενιάς του Pajero, και η Mitsubishi θα πρέπει να λύσει ένα δύσκολο «γρίφο». Θα πρέπει να βρει την χρυσή τομή μεταξύ του κόστους εξέλιξης της νέας γενιάς και του κέρδους που μπορεί να φέρει πίσω στην εταιρεία.

Ο Trevor Mann, Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi-Motors, δήλωσε ότι η εταιρεία θέλει να κατασκευάσει τη νέα πέμπτη γένια του Pajero, αλλά θα πρέπει να το κάνουν προσεκτικά για να πετύχει εμπορικά και να αντέξει στο χρόνο.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube