H McLaren αποκαλύπτει μέρος του ταμπλό της P1 [video]

H McLaren αποκαλύπτει μέρος του ταμπλό της P1 [video]

H McLaren P1 θα χρησιμοποιεί ψηφιακά όργανα με σχεδιασμό για χρήση στην πίστα.

Η McLaren συνεχίζει την αργή αποκάλυψη της καμπίνας του νέου της σούπερκαρ με τη δημοσιοποίηση μέρους των οργάνων ελέγχου του αυτοκινήτου. Η πλήρης αποκάλυψη του εσωτερικού της McLaren P1 δεν θα γίνει πριν από την έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο. Πάντως εκείνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα παρατηρώντας το βίντεο, είναι ότι η P1 έχει ψηφιακά όργανα και μάλιστα σχεδιασμένα έτσι ώστε να έχουν και διαμόρφωση για χρήση σε πίστα.

Η διαμόρφωση αυτή περιλαμβάνει ένα σετ από ενδείκτες αλλαγής ταχύτητας αλά F1, που ξεκινούν  με πράσινο χρώμα, αλλάζουν σε κόκκινο και τέλος σε μπλε. Η διαμόρφωση πίστας ρυθμίζει ακόμη την πίσω πτέρυγα της McLaren P1, η οποία αναπτύσσεται μέχρι 30 cm και αλλάζει την κλίση της αεροδυναμικής επιφάνειας σε αυτό που η McLaren περιγράφει ως «βέλτιστη αεροδυναμική θέση». Η δομή της πτέρυγας, αποτελούμενη από δύο κομμάτια, σχεδιάστηκε με τη χρήση τεχνικών που προέρχονται από την εμπλοκή της McLaren στην Formula 1.

Η P1 θα ξεκινά από τα £750.000 στην Αγγλία, όταν θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις της στο τέλος του χρόνου -υπολογίστε περίπου €1.800.000 για μια ανεξάρτητη εισαγωγή στην Ελλάδα. Να περιμένετε και μια σειρά από έξτρα πακέτα προσανατολισμένα στις επιδόσεις που θα εκτοξεύουν την τιμή πάνω από τα £800.000 ή κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, αν θέλετε να γυρίζετε με αξιώσεις στην πίστα των Σερρών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube