H Ford αναβαθμίζει την Mustang Mach-E

H Ford αναβαθμίζει την Mustang Mach-E

Η Ford αύξησε το βάρος ρυμούλκησης με φρένα της Mustang Mach-E στα 1.000 kg και μείωσε τον χρόνο φόρτισης της κατά 37 λεπτά.

Ford Mustang Mach-E

H Ford ανακοίνωσε αναβαθμίσεις για την Mustang Mach-E στην Ευρώπη. Αρχικά, το βάρος ρυμούλκησης με φρένα για τα τετρακίνητα και πισωκίνητα μοντέλα Extended Range αυξήθηκε από τα 750 kg στα 1.000 kg.

Επιπλέον, ο χρόνος φόρτισης από το 80% στο 90% μειώθηκε από τα 52 στα 15 λεπτά. Να σημειώσουμε ότι η βελτίωση αφορά φορτιστές DC. Η Ford ισχυρίζεται ότι η λειτουργία οδήγησης με ένα πεντάλ είναι πλέον πιο ομαλή σε χαμηλές ταχύτητες, προσφέροντας έτσι υψηλότερο επίπεδο οδηγικής άνεσης.

Ford Mustang Mach-E

Οι αναβαθμίσεις της Ford δεν αφορούν μόνο τα αυτοκίνητα που θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής, καθώς μπορούν να εγκατασταθούν στις Mach-E που ήδη κυκλοφορούν μέσω over-the-air ενημερώσεων.

«Η αναβάθμιση της ικανότητας ρυμούλκησης της Mustang Mach-E είναι μία από τις πολλές δωρεάν αναβαθμίσεις που συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σε hardware και software, ή μέσω έγκρισης τύπου, για να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία» δήλωσε ο This Woelpern, γενικός διευθυντής εισαγωγών της Ford Ευρώπης. «Η αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης ειδικότερα, δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία μας να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών, αφού εξετάσαμε την προοπτική υλοποίησης μιας αύξησης και προσφέροντάς τους τελικά αυτό που ήθελαν».

Η ηλεκτρική Mustang σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Γηραιά ήπειρο με πάνω 23.000 πωλήσεις τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Ford, το 88% από τις πωλήσεις του 2021 αποτελείται από αγοραστές οι οποίοι προέρχονται από άλλες μάρκες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube