H BMW αποκαλύπτει πρωτότυπα των νέων X3 Μ και X4 M

H BMW αποκαλύπτει πρωτότυπα των νέων X3 Μ και X4 M

Στο περιθώριο του αγώνα DTM στο Nurburgring που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακό η BMW αποκάλυψε ως πρωτότυπα την X3 Μ και την X4 M, υποσχόμενη πραγματικά σπορ οδική συμπεριφορά με πρωτόγνωρο για SUV επίπεδο ακρίβειας.

Η BMW M συνεχίζει να δημιουργεί σπορ μοντέλα βασισμένα στα SUV της μάρκας. Οι πιο πρόσφατες προσθήκες είναι η X3 M και το συγγενικό SAC (Sports Activity Coupe) η X4 M. Δύο πρωτότυπα προπαραγωγής ελαφρώς καμουφλαρισμένα εμφανίστηκαν στην πίστα.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης. Στο Nürburgring, τόσο στην καινούρια πίστα GP όσο και στο παλιό θρυλικό Nordschleife ολοκληρώνεται το τελικό στάδιο δοκιμών που αφορούν στον κινητήρα, στη μετάδοση, στην ανάρτηση και στην αεροδυναμική. Το ελαφρύ καμουφλάζ επιτρέπει να διακρίνουμε τους μεγάλους αεραγωγούς μπροστά, το αεροδυναμικό κοστούμι M και την εξάτμιση με τις τέσσερις απολήξεις. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος βεβαίως για τις BMW X3 M και BMW X4 M είναι ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας με τεχνολογία M TwinPower Turbo με απόδοση η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα φτάνει τους 460 ίππους.

Το σύστημα 4κίνησης M xDrive με ενεργό πίσω διαφορικού Μ Diff. Το εργοστάσιο μιλά για πρωτόγνωρο επίπεδο ακρίβειας στο στρίψιμο, κορυφαία ευελιξία και υπόσχεται μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία, δια στόματος Frank van Meel, του προέδρου της BMW M GmbH.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube