GWM Tank 700 Hi4-T, ξεπούλησε σε 55” από το λανσάρισμα!

GWM Tank 700 Hi4-T, ξεπούλησε σε 55” από το λανσάρισμα!

Όλη η παραγωγή του premium 4x4, GWM Tank 700 Hi4-T, που διατέθηκε σε προ-πώληση από την κινεζική Great Wall Motor, έγινε ανάρπαστη!

Το κινεζικό τζιποειδές GWM Tank 700 Hi4-T έκανε το ντεμπούτο του. Και τα 70 αυτοκίνητα προ-παραγωγής που διατέθηκαν στο Σαλόνι του Guangzhou εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Το GWM Tank 700 Hi4-T που μοιάζει με Land Rover Defender ή με λίγο πιο μεγάλη Mercedes-Benz G-Class, φορά επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης που συντίθεται από ένα διτούρμπινο 3λιτρο κινητήρα V6 με 360 άλογα κι έναν ηλεκτροκινητήρα. Η αθροιστική απόδοσή του φτάνει τους 517 ίππους για 750 Nm. Με τη ροπή να περνά στους τροχούς με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.

Παρότι πρώιμες μονάδες, με ό,τι σημαίνει αυτό για ένα αυτοκίνητο, ολόκληρη η μεγάλης κλίμακας προ-παραγωγή του GWM Tank 700 Hi4-T πουλήθηκε σε μόλις 55 δευτερόλεπτα

GWM Tank 700 Hi4-T

Άλλες λιγότερο αποδοτικές, θερμικές εκδόσεις που φορούν κάτω από το καπό 4κύλινδρο δίλιτρο κινητήρα βενζίνης συμπληρώνουν την γκάμα. Κατά τα λοιπά, το GWM Tank 700 Hi4-T πατάει σε 22άρες ζάντες με λάστιχα Michelin Pilot Sport 4, διαθέτει φανάρια LED και πρόσθετο φωτισμό που ενσωματώνεται σε ανθρακονημάτινες βάσεις στην οροφή.

GWM Tank 700 Hi4-T

Όπως διαβάσατε προηγουμένως, τα πρώτα 70 κομμάτια βρήκαν αγοραστές σε μόλις 55 δευτερόλεπτα. Μια έκπληξη που τελικά δεν προκαλεί… έκπληξη: Η δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Η μεγάλη απόδοση του επαναφορτιζόμενου υβριδικού συστήματος κίνησης. Η καλή οικονομική τοποθέτηση (περίπου 90.215 ευρώ)… καθιστούν το GWM Tank 700 Hi4-T -ακόμα και στην Κίνα- ένα πολύ επιθετικό προϊόν στην αγορά των επαναφορτιζόμενων σκληροτράχηλων SUV.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube