GMC Hummer EV Edition 1 Truck: Θα ξεπερνά σε βάρος τους 4,5 τόνους!

GMC Hummer EV Edition 1 Truck: Θα ξεπερνά σε βάρος τους 4,5 τόνους!

Νομίζατε ότι το original Hummer H1 ήταν μεγάλο και βαρύ; Η νέα ηλεκτρική γενιά του μοντέλου, θα ζυγίζει πάνω από 4,5 τόνους, όντας δηλαδή 500+ κιλά βαρύτερο από την πρώτη γενιά!

Εννοείται, πως από ένα Hummer, περιμένεις δύο πράγματα: Να είναι μεγάλο και βαρύ. Αλλιώς, δε θα ήταν Hummer… Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν περιμέναμε ότι η νέα ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου θα συντρίψει τις ζυγαριές! 

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η κορυφαία έκδοση του επερχόμενου Hummer EV, η Edition 1, θα ζυγίζει πάνω από 4,5 τόνους! Οι άνθρωποι της GMC έσπευσαν να διευκρινήσουν, ότι το συγκεκριμένο βάρος αφορά την pick-up έκδοση, με τα τρία ηλεκτρομοτέρ (που αποδίδουν 1.000+ PS), την 200άρα (kWh) μπαταρία και τον πλούσιο εξοπλισμό. Η αντίστοιχη SUV εκδοσή που θα ακολουθήσει, αναμένεται να είναι ελαφρύτερη, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο, ότι θα «πέσει» αισθητά κάτω από τους 4,5 τόνους.

hummer

Για να λέμε βέβαια και τα πράγματα με το όνομα τους, το νέο ηλεκτρικό Hummer pick-up, είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τον μακρινό συγγενή του (H1) κατά 807 mm και σαφώς πιο πλούσιο σε εξοπλισμό. Προφανώς όμως, τα πολλά έξτρα κιλά, οφείλονται στις μπαταρίες που φιλοξενεί στο δάπεδο του το μοντέλο. 

Υπάρχει όμως ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα κιλά του νέου ηλεκτρικού Hummer. Στη γεμάτη γέφυρες Αμερική, οι 4,5 τόνοι του μοντέλου, είναι τιμή απαγορευτική για τη διεύλευση του σε πολλές από αυτές! Όπως για παράδειγμα, στη γέφυρα του Brooklyn στη Νέα Υόρκη, όπου το μέγιστο επιτρεπτό βάρος διέλευσης των οχημάτων είναι οι 4 τόνοι!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube