Φρεσκάρισμα για το Audi Q7 μέσα στο 2019

Φρεσκάρισμα για το Audi Q7 μέσα στο 2019

Το μεγάλο SUV θα δεχτεί μια ανανέωση μέσα στην ερχόμενη χρονιά, με βασικότερο περιεχόμενο τα νέα συστήματα infotainment.

Το μεγάλο κλασικό SUV της Audi παρουσιάστηκε το 2015, οπότε είναι η ώρα για ένα μικρό φρεσκάρισμα.

Δεν αναμένονται σημαντικές διαφορές στα μηχανικά μέρη σε σχέση με το σημερινό μοντέλο -πέρα από μικρές βελτιώσεις στα σημεία- οπότε οι εκδόσεις θα παραμείνουν όπως τις ξέρουμε σήμερα. Αυτό σημαίνει την 45 TDI quattro tiptronic, την e-tron 3.0 TDI quattro και την κορυφαία SQ7 TDI.

Οι βασικές αλλαγές θα είναι πιο εμφανείς στο αισθητικό κομμάτι και θα αντλούν στοιχεία από το κορυφαίο SUV της εταιρείας, το Q8 που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Audi SQ7 TDI

Αυτό αναμένεται να ισχύσει ακόμα περισσότερο στην καμπίνα, στο ταμπλό της οποίας θα έρθουν πιο ευδιάκριτες αλλαγές. Η κεντρική κονσόλα θα είναι πλέον χτισμένη σύμφωνα με τη νέα λογική της Audi που περιλαμβάνει δύο μεγάλες οθόνης αφής και σχεδόν καθόλου συμβατικά κουμπιά.

Από εκεί γίνεται ο χειρισμός όλων βασικών αλλά και δευτερευουσών λειτουργιών του αυτοκινήτου, ενώ στη μια οθόνη υπάρχει και μια επιφάνεια γραφής που διευκολύνει τις αναζητήσεις (προορισμού, σταθμού στο ραδιόφωνο). Στον εξοπλισμό αναμένεται να προστεθεί ως επιλογή και το σύστημα φωτισμού HD matrix LED, η απόδοση του οποίου είναι συγκλονιστική.

[Πηγή: Autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube