Ford Ranger MS-RT: Νέα έκδοση με σπορ εμφάνιση [video]​​​​​​​

Ford Ranger MS-RT: Νέα έκδοση με σπορ εμφάνιση [video]​​​​​​​

Το δημοφιλές pick-up της Ford αποκτά πλήρες bodykit και πλόυσιο εξοπλισμό.

Η Ford παρουσίασε σήμερα το Ranger MS-RT, μια νέα έκδοση του pick-up με σπορ εξωτερική σχεδίαση και πλούσιο εξοπλισμό. Το μοντέλο είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα MS-RT των επαγγελματικών μοντέλων της Ford δίπλα στα Transit Custom και Transit Connect.

Το Ranger MS-RT που διατίθεται με αμάξωμα Double Cab ή Super Cab, ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις του pick-up χάρη στο πλήρες bodykit που θυμίζει έκδοση ST. Αυτό περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και κυψελωτό φόντο γρίλιας σε ανθρακονημάτινο look, φουσκωμένα εμπρός και πίσω φτερά, προεκτάσεις των μαρσπιέ, σπορ κάλυμμα καρότσας και νέο πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένες εσοχές.

Εντυπωσιακοί είναι και οι νέοι τροχοί της OZ Racing με έξι ακτίνες σε σκουρόχρωμη απόχρωση, με τη διάμετρο 20" να είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει ποτέ σε Ranger. 

Ford Ranger MS-RT

Στο εσωτερικό βρίσκουμε λογότυπα MS-RT, δερμάτινε επενδύσεις και το infotainment SYNC 3 με οθόνη αφής 8" και navigation. Μέσω της εφαρμογής Maxhaust ο οδηγός μπορεί να επιλέξει σπορ (ψηφιακό) ήχο για την εξάτμιση, ελέγχοντας μάλιστα και την έντασή του.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 2.0 EcoBlue με απόδοση 213 PS και 500 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων. Η δυνατότητα φόρτωσης είναι 1.098 kg και η δυνατότητα ρυμούλκησης φτάνει τα 3.500 kg.

Το Ford Ranger MS-RT αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης από το καλοκαίρι του 2021. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε αν σε αυτές θα συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. 

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube