Ford: Μεγαλύτερη αυτονομία για την Mustang Mach-E

Ford: Μεγαλύτερη αυτονομία για την Mustang Mach-E

Μια μικρή αλλά καλοδεχούμενη αναβάθμιση στις μπαταρίες της Mach-E πραγματοποιεί η Ford, με τα μοντέλα που θα πωλούνται από το 2022 να έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη αυτονομία.

Είναι σύνηθες στην αυτοκίνηση να περνάνε σχεδόν απαρατήρητες κάποιες αναβαθμίσεις μοντέλων που χαρακτηρίζονται ως Model Year εκδόσεις. Στην περίπτωση των ηλεκτρικών όμως που οι αναβαθμίσεις είναι συχνές και μπορεί να αφορούν στο σύστημα μπαταριών τους, ακόμα και μια μικρή βελτίωση είναι πολύ σημαντική.

Η Ford λοιπόν θα προσφέρει από το 2022 τη νέα της Mustang Mach-E σε όλες τις γνωστές διαθέσιμες εκδόσεις της, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά μπαταριών. Αυτό επιτεύχθηκε με την αύξηση της χωρητικότητας της ωφέλιμης ενέργειας των μπαταριών τους, χωρίς όμως να αλλάξει η συνολική χωρητικότητά τους. 

Mustang Mach-E

Πιο συγκεκριμένα, η Mustang Mach-E SR (Standard Range) που εφοδιάζεται με μπαταρίες χωρητικότητας 75,7 kWh, θα χρησιμοποιεί πλέον 70 kWh (από 68 kWh της τωρινής), κάτι που σημαίνει πως η δικίνητη (πισωκίνητη) έκδοση θα μπορεί να διανύσει 11 km επιπλέον (371 km συνολικά) και η τετρακίνητη, 10 km επιπλέον (350 km συνολικά). 

Αντίστοιχα στις εκδόσεις Extended Range με συνολική χωρητικότητα μπαταριών 98,8 kWh, η ωφέλιμη χωρητικότητά τους αυξάνεται από 88 kWh στις 91 kWh, προσφέροντας αύξηση αυτονομίας 16 km στην δικίνητη (499 km συνολικά) και 15 km στην τετρακίνητη έκδοση (450 km συνολικά).

Mustang Ice White

Τέλος, όλες οι εκδόσεις της Mustang Mach-E Μ.Υ. 2022 θα μπορούν να εξοπλιστούν προαιρετικά και με το νέο αισθητικό πακέτο με την ονομασία «Ice White» που είδαμε και στην Mustang GT, το οποίο χαρακτηρίζεται από το λευκό χρώμα εξωτερικά αλλά ενσωματώνει και άλλες διάφορες λεπτομέρειες στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της Mach-E καθώς και νέες ζάντες 19”. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube