Ford: Η σειρά F-Series μπαίνει στην πρίζα! [video]

Ford: Η σειρά F-Series μπαίνει στην πρίζα! [video]

To αμιγώς ηλεκτρικό Ford F-150 θα ονομάζεται «Lightning» και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 19 Μαΐου.

Ένα ακόμη κάστρο έπεσε... Η σειρά «F» της Ford, θα μπει σύντομα στην πρίζα! Για την ακρίβεια, τα αποκαλυπτήρια της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του pick-up θα λάβουν χώρα στις 19 Μαΐου, εγκαινιάζοντας με τον τρόπο αυτό τη νέα εποχή της πιο καλοπουλημένης σειράς οχημάτων στην ιστορία της αμερικανικής αγοράς, της F-Series της Ford.

Η Ford βαφτίζει το νέο της ηλεκτρικό pick-up «Lightning». Η... «αστραπή» της αμερικανικής φίρμας αποτίνει φόρο τιμής στο SVT μοντέλο της σειράς «F» του 1993-1995, που και αυτό ονομαζόταν «Lightning», μόνο που τότε για την κίνηση του οχήματος φρόντιζε ένας V8 κινητήρας 5,8 lt. Η δεύτερη εκδοχή της εν λόγω σειράς, ακολούθησε το 1999 (έως το 2004), για να φθάσουμε σήμερα, εν έτη 2021 όπου πλέον η έκδοση «Lightning» του F-150 θα μπαίνει στην πρίζα. 

ford

Το αμιγώς ηλεκτρικό F-150 Lightning θα κυκλοφορήσει επίσημα το 2022. Θα «στέκεται» σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ψηλότερα από το έδαφος σε σχέση με τα συμβατικά «αδερφάκια» του και θα είναι «single cab» και όχι διπλοκάμπινο προκειμένου να προσφέρει και μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην καρότσα του.  

Έτσι, μετά τη Mustang Mach-E, η Ford, βάζει στην πρίζα ένα ακόμη ιστορικό μοντέλο της φίρμας, το F-150. Μένει λοιπόν να δούμε σε λίγες ημέρες εάν η νέα «αστραπή» της αμερικανικής φίρμας θα είναι το ίδιο ισχυρή όσο το Mach-E. Διότι εάν ισχύει κάτι τέτοιο όπως ακούγεται έντονα, ίσως, οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του μοντέλου να μην εκφράσουν έντονα τη δυσαρέσκεια τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube