Ford Fiesta: Νέα χρώματα, βελτιωμένη απόδοση και αναβαθμίσεις

Ford Fiesta: Νέα χρώματα, βελτιωμένη απόδοση και αναβαθμίσεις

Το Ευρωπαϊκό μικρό Best-Seller της Ford γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό.

Η Ford ανακοίνωσε σήμερα ότι το Fiesta – το Ευρωπαϊκό μικρό best-seller της – θα διατίθεται με νέα χρώματα, σημαντικά αναβαθμισμένο στυλ και εξοπλισμό και περισσότερες επιλογές κινητήρων για διαφορετικές εκδόσεις.
 
Μετά από τρεις συνεχείς χρονιές στην κορυφή των Ευρωπαϊκών πωλήσεων - 2012, 2013 και 2014 - το Fiesta επικράτησε και πάλι στη Νο1 θέση της κατηγορίας του το πρώτο τρίμηνο του 2015, με 88.155 μονάδες. Η Ford ανακοίνωσε επίσης το πιο αποδοτικό Fiesta όλων των εποχών. Το Fiesta ECOnetic εφοδιάζεται τώρα με τον 1.5 TDCi diesel της Ford και πετυχαίνει κατανάλωση 3,2 l/100 km με εκπομπές CO2 82 g/km.
 
 
Οι νέες αποχρώσεις που διατίθενται για το Fiesta είναι: Magnetic, μία σκούρα, απαστράπτουσα μεταλλική γκρι, Candy Red, μία ζωηρή, λαμπερή κόκκινη και Silver Silk, μία πολυτελής, σατινέ μεταλλική γκρι-ασημί. Η Ford έχει επεκτείνει επίσης τη γκάμα στιλάτων μοντέλων της Fiesta Red & Black Edition συμπεριλαμβάνοντας τον κινητήρα 1.5 TDCi 95 PS diesel. Ο 1.0 EcoBoost 140 PS που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμος μόνο για τα Fiesta Red και Black Edition, θα προσφέρεται επίσης με τις εκδόσεις Titanium και Sport.
 
 
Το Fiesta που κατασκευάζεται για την Ευρώπη στην Κολωνία, μετρά πάνω από 17 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο από το 1976 που λανσαρίστηκε, και διατίθεται σε 3-θυρες, 5-θυρες και panel εκδόσεις αμαξώματος – αλλά και σαν 4θυρο σε παγκόσμιες αγορές.
 
[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube