FIAT Pulse Abarth: Ένα «αγριεμένο» crossover για τη Βραζιλία

FIAT Pulse Abarth: Ένα «αγριεμένο» crossover για τη Βραζιλία

Η επιστροφή της Abarth στη Βραζιλία γίνεται με μια ειδική έκδοση του FIAT Pulse. 

Η Abarth επιστρέφει στη Βραζιλία με ένα crossover «επιδόσεων» (σ.σ.: που τις κρατά όμως μυστικές...) που βασίζεται στο FIAT Pulse.

To αυτοκίνητο αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του βραζιλιάνικου Big Brother (!) και ξεχωρίζει για τον άκρως επιθετικό σχεδιασμό του. Όπως λέει η FIAT το συγκεκριμένο μοντέλο εξελίχθηκε στη Βραζιλία και θα κατασκευάζεται εκεί. 

FIAT Abarth Pulse
Σχεδιαστικά έχουμε μια επιθετική εμπρός όψη με μοναδική διχτυωτή μάσκα όπου δεσπόζει ο χαρακτηριστικός σκορπιός της Abarth. Κάθετους αεραγωγούς και φώτα ομίχλης χαμηλά στον προφυλακτήρα, ο οποίος κοσμείται από ένα κόκκινο σιρίτι. 

Στο πίσω μέρος έχουμε επίσης το σήμα της Abarth που τονίζει τον σπορτίφ σχεδιασμό, ενώ το αυτοκίνητο φορά εντυπωσιακές μαύρες γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου. Την εικόνα συμπληρώνει μια σπορ εξάτμιση και ένας διαχύτης που έχει μόνο διακοσμητικό λόγο ύπαρξης.  

FIAT Abarth Pulse_rear

Η FΙΑΤ δεν αποκάλυψε τις τεχνικές προδιαγραφές και τους κινητήρες που θα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο μοντέλο. Αρκέστηκε απλά να δηλώσει πως το Pulse Abarth θα έχει «σημαντικές επιδόσεις» και θα ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογικές και καινοτόμες εφαρμογές.

To απλό FIAT Pulse ωστόσο, διατίθεται στην βραζιλιάνικη αγορά με δύο επιλογές κινητήρα. Έναν τρικύλινδρο τούρμπο 1.000άρη κινητήρα με απόδοση 130 PS και 200 Nm ροπής και με έναν ατμοσφαιρικό 1.300άρη που όταν καταναλώνει αιθανόλη αποδίδει 107 PS με 134 Nm ροπής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube