Έτσι θα είναι το νέο Kia Sportage;

Έτσι θα είναι το νέο Kia Sportage;

Η Kia θα λανσάρει σε λίγους μήνες τη νέα γενιά του κόμπακτ SUV της του Sportage. Αναμένοντας λοιπόν την πραγματική μορφή του, τούτη εδώ είναι μια ανεπίσημη εικονική άποψη.

Kia Sportage 2021, rendered by Nikita Chucko/kolesa

Ο Ρώσος αρτίστας-σχεδιαστής Nikita Chucko από τον ιστότοπο Kolesa μας δείχνει πώς οραματίστηκε την επόμενη έκδοση του Kia Sportage. Να υπενθυμίσουμε, ότι Ασιάτης κατασκευαστής θα ανανεώσει το κόμπακτ SUV πριν από τα μέσα του 2021.

Το έργο του Chucko βασίζεται στα χαρακτηριστικά των πρωτοτύπων εξέλιξης που απαθανατίστηκαν πρόσφατα στον δρόμο από φωτογράφους-κατασκόπους. Ο Ρώσος γραφίστας αφαίρεσε με προσοχή το καμουφλάζ από τα αυτοκίνητα εξέλιξης για να μας δώσει μια γεύση για το τι να περιμένουμε. 

Kia Sportage 2021, rendered by Nikita Chucko/kolesa

Το νέο Sportage θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τον ομογάλακτο Hyundai Tucson. Όσον αφορά την κίνηση του αυτοκινήτου, θα έχει απ’ όλα, εκτός από ντίζελ! Έτσι, θα έχουμε βενζινοκινητήρες με 48βολτο ηλεκτρικό σύστημα, υβριδικές μονάδες - αυτοφορτιζόμενες και επαναφορτιζόμενες, ενώ αναμφίβολα μια 100% ηλεκτρική έκδοση θα ενσωματωθεί αργότερα στην γκάμα του μοντέλου.
 
Το νέο Kia Sportage που θα έρθει να πέσει μέσα στη μαρμίτα με τα SEAT Ateca, Renault Kadjar, Skoda Karoq, Nissan Qashqai…, αλλά και το συγγενικό του crossover, το Kia Xceed, θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά του με την ευκαιρία της επίσημης παρουσίασής του, τον προσεχή Απρίλιο.

[Πηγή εικόνων Kolesa]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube