Έτοιμο για ντεμπούτο το νέο Kia Soul

Έτοιμο για ντεμπούτο το νέο Kia Soul

Η τρίτη γενιά του Soul θα παρουσιαστεί σε μερικές μέρες στην Έκθεση του Los Angeles.

Η Kia Motors ετοιμάζεται για το παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου Soul και προϊδεάζει το κοινό με την δημοσιοποίηση φωτογραφιών από λεπτομέρειες του νέου μοντέλου.

Η αρχική σχεδιαστική ιδέα με το τετράγωνο παρουσιαστικό στο πίσω μέρος παραμένει, όπως και ο οπτικός διαχωρισμός της οροφής από το υπόλοιπο αμάξωμα και τα κάθετα πίσω φώτα. Οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρός μέρος με τις πιο απαλές γραμμές και τα πιο λεπτά φώτα.

Kia Soul Interior 1

Στο πακέτο φωτογραφιών που έδωσε η Kia μπορούμε να δούμε και μερικές λεπτομέρειες της καμπίνας, όπως το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με την μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής, το πολυλειτουργικό τιμόνι και την χειρολαβή στο πάνελ την πόρτας με την μικρή σχεδιαστική λεπτομέρεια με τον λογότυπο και την «σκιά» του μοντέλου.

Kia Soul Interior 2

Η γκάμα κινητήρων του νέου Kia Soul θα διαθέτει εκδόσεις με τον 3κύλινδρο 1.0 T-GDi και τον 4κύλινδρο 1.6 T-GDi, καθώς και μία ηλεκτρική. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο εάν θα διατεθεί και με πετρελαιοκινητήρες. Η ηλεκτρική έκδοση θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία του αδελφού e-Niro, αλλά με μικρότερο πακέτο μπαταριών.

Kia Soul Interior 3

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube