Ετοιμάζεται για ανανέωση η BMW 2 Series Coupé

Ετοιμάζεται για ανανέωση η BMW 2 Series Coupé

Η BMW θα ανανεώσει το μικρότερό της κουπέ, χαρίζοντάς του μια δεύτερη νιότη.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που βλέπετε μας παρουσιάζουν μια ελαφρώς καμουφλαρισμένη Σειρά 2 κουπέ, πράγμα που σημαίνει ότι η ώρα της ανανέωσης του μοντέλου ζυγώνει. 

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου αναμένεται να αφορούν τα νέα πιο γωνιώδη φώτα ημέρας τύπου LED, την πλατύτερη μάσκα, τη νέα σχεδίαση των πίσω φώτων, ενώ ίσως δούμε και ελαφρώς διαφοροποιημένους σχεδιαστικά προφυλακτήρες.

Φωτογραφίες για το εσωτερικό δεν υπάρχουν, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε ότι υπάρχει κάποιο κάλυμμα για να το προστατεύει από τα αδιάκριτα κατασκοπευτικά μάτια. Αυτό που αναμένεται να δούμε στην καμπίνα είναι μια νέα εκδοχή του συστήματος πολυμέσων iDrive, καθώς και πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό. Βέβαια, οι αλλαγές αυτές θα υποστηριχθούν και από νέες ταπετσαρίες, που θα διαφοροποιούνται ανάλογα το επίπεδο εξοπλισμού.

Πληροφορίες για την γκάμα κινητήρων δεν υπάρχουν, αλλά αναμένεται να μην δούμε και τρομερές αλλαγές. Την βάση της βενζινοκίνητης γκάμας θα αποτελεί η έκδοση 218i με τον 3κύλινδρο 1.5 TwinPower Turbo και την αντίστοιχη πετρελαιοκίνητη η έκδοση 218d με τον 4κύλινδρο TwinPower Turbo των 2,0 λίτρων.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube