Ετοιμάζεται το ανανεωμένο Audi Q7

Ετοιμάζεται το ανανεωμένο Audi Q7

Το Audi Q7 βρίσκεται σε διαδικασία ρετουσαρίσματος και θα δανειστεί αρκετά χαρακτηριστικά από το αδελφό Q8.

Η Audi ετοιμάζεται για την ανανέωση του Q7 και αυτή την περίοδο πραγματοποιεί χειμερινές δοκιμές σε ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο.

Τα σημεία που έχουν καμουφλαριστεί βρίσκονται εμπρός και πίσω, καθώς και στα χαμηλά μέρη του πλαϊνού τμήματος. Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, θα χρησιμοποιήσει αρκετά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από το νεότερο Q8 που μας λάνσαρε τη νέα σχεδιαστική γλώσσα των SUV της γερμανικής φίρμας.

Αυτό σημαίνει ότι το ανανεωμένο Q7 θα αποκτήσει επιθετικότερους προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και εντονότερη 8γωνη μάσκα, ενώ πίσω θα βρούμε την χαρακτηριστική LEDοταινία που ενώνει τα πίσω φώτα.

Audi Q8 2019

Στο εσωτερικό θα συναντήσουμε το αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με την μεγάλη έγχρωμη Full HD οθόνη των 12,3”, και ο εξοπλισμός θα αποκτήσει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά.

Η γκάμα κινητήρων θα έχει «επιρροές» από τη ναυαρχίδα που ακούει στο όνομα Q8 και θα ξεκινά από τον 2λιτρο 4κύλινδρο TFSI και θα καταλήγει στον 4λιτρο V8 TDI της έκδοσης SQ7 με τα δύο τούρμπο και τον ηλεκτρικό κομπρέσορα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube