Έρχεται νέο SUV από τη Subaru [video]

Έρχεται νέο SUV από τη Subaru [video]

Η Subaru δημοσίευσε ένα teaser βίντεο που μας προετοιμάζει για τον ερχομό ενός νέου SUV, το οποίο σύμφωνα με φήμες πρόκειται για το νέο XV.

Subaru

O Ιάπωνας κατασκευαστής δημοσίευσε ένα βίντεο που μας προετοιμάζει για το ντεμπούτο ενός νέου SUV που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Η Subaru μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του μοντέλου ωστόσο, από τα στιγμιότυπα του βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε εμπρός τους λεπτούς LED προβολείς και ένα μικρό μέρος της μάσκας, ενώ πίσω τα φώτα έχουν σχεδίαση «C». 

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν ττο νέο αυτό μοντέλο να είναι ο αντικαταστάτης του Subaru XV, το οποίο πωλείται ως Crosstrek στις αγορές της Αμερικής. 

Subaru

Να θυμίσουμε ότι το ιαπωνικό C-SUV βρίσκεται σήμερα στη δεύτερη γενιά του, η οποία παρουσιάστηκε το 2017 στην Έκθεση της Γενεύης και ανανεώθηκε το 2020. Το XV αποτελεί μοντέλο υψίστης εμπορικής σημασίας για τη μάρκα μιας και μόνο στις ΗΠΑ, κατάφερε να πουλήσει το 2021 127.446 κομμάτια, δηλαδή τέσσερις φορές περισσότερα αυτοκίνητα σε σχέση με το Impreza.

Για το αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση του στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube