Έρχεται το Hyundai Tucson N Line

Έρχεται το Hyundai Tucson N Line

Η σπορ έκδοση του κορεάτικου SUV θα παρουσιαστεί στην έκθεση Γενεύης.

Η Hyundai δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του Tucson N Line, το πρώτο SUV που δέχεται τις περιποιήσεις του αντίστοιχου τμήματος και αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση Γενεύης.

Όπως βλέπουμε από τα teaser, η σπορ έκδοση του Tucson θα έχει διαφορετικούς προφυλακτήρες με ενσωματωμένα φώτα ημέρας, χρωμιωμένη γρίλια και ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου σε σκοτεινή απόχρωση. Στο εσωτερικό βλέπουμε τον επιλογέα ταχυτήτω με το έμβλημα N, δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, σπορ καθίσματα και αλουμινένια πεντάλ.

Πέρα από τις αισθητικές επεμβάσεις και τις προσθήκες στον εξοπλισμό, το Tucson N Line αναμένεται να έχει διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης και των φρένων που θα συνδυάζεται με τους υφιστάμενους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Επιπλέον η εταιρεία θα εισάγει και μια νέα ήπια υβριδική έκδοση του Tucson με τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων και σύστημα 48 volt.

Εκτός από το N Line που θα παρουσιαστεί στην έκθεση Γενεύης, η Hyundai ετοιμάζει και μια κανονική έκδοση N για το Tuscon η οποία θα μπει στην παραγωγή το 2020 με 340 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube