Έρχεται το ανανεωμένο Škoda Kodiaq

Έρχεται το ανανεωμένο Škoda Kodiaq

Πρεμιέρα στις 13 Απριλίου για το Škoda Kodiaq facelift.

Η Škoda δημοσίευσε μια σειρά από σκίτσα του ανανεωμένου Kodiaq το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου. Το Škoda Kodiaq πρωτοπαρουσιάστηκε το 2016 και μετά από περισσότερες από 600.000 πωλήσεις σε 60 χώρες ανά τον κόσμο έχει έρθει η στιγμή για ένα αισθητικό και τεχνολογικό φρεσκάρισμα.

Όπως βλέπουμε από τα σκίτσα, οι αισθητικές αλλαγές θα είναι διακριτικές. Στη μάσκα έχουμε νέα γρίλια και παρόλο που το Kodiaq διατηρεί τα διπλά φώτα αυτά έχουν ελαφρώς διαφορετικό σχήμα, είναι πιο λεπτά και ενσωματώνουν τεχνολογία LED. Πιο δυναμικό είναι και το καπό ενώ η ενιαία εισαγωγή αέρα χαμηλά στον προφυλακτήρα απέκτησε νέα πλαίσια και λεπτομέρεια σε στυλ αλουμινίου.

Στο προφίλ η εικόνα θα είναι γνώριμη με τις αλλαγές να περιορίζονται σε νέα σχέδια τροχών και εμπουτισμένη χρωματική παλέτα. Πίσω όμως θα έχουμε νέα φώτα LED με τρισδιάστατο σχεδιασμό και μικρές επεμβάσεις στον προφυλακτήρα.

Αντίστοιχο τεχνολογικό φρεσκάρισμα αναμένουμε και στην καμπίνα, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα επωφεληθεί από τις τελευταίες εκδόσεις των μοτέρ - πιθανότατα με την προσθήκη ήπια υβριδικού συστήματος σε ορισμένες εκδόσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο Škoda Kodiaq θα γνωρίζουμε πιο κοντά στην επίσημη πρεμιέρα του στις 13/4. 

[Πηγή: Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube