Έρχεται το νέο Fisker Karma: teaser

Έρχεται το νέο Fisker Karma: teaser

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κινεζική εταιρεία Wanxiang ξεπέρασε τις δυσκολίες και τις συνεχείς αναβολές και το νέο Fisker Karma είναι γεγονός.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία – teaser του αναγεννημένου σεντάν Fisker karma. Αν και εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται να υπάρχουν σημαντικές στιλιστικές διαφορές από το προηγούμενο, η  εταιρεία αναφέρει: «Η πολυτέλεια εξηλεκτρίζεται. Η ηλεκτρική δύναμη τελειοποιείται». Από μόνο του όλο αυτό βέβαια δεν λέει και πολλά, όμως στο ίδιο teaser αναφέρεται πως το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Απρίλιο, παρόλο που αρχικές αναφορές τοποθετούσαν την παρουσίασή του μέσα στο 2016.

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το ανανεωμένο Karma. Από προηγούμενες αναφορές είχαμε την πληροφόρηση πως θα κοστίζει κοντά στα €125.000, δηλαδή περίπου 20% ακριβότερα από το προηγούμενο και θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς κλειδιά. Υπήρξαν επίσης αναφορές ότι η Wanxiang σκέφτεται να αλλάξει το όνομα Fisker και να το μετονομάσει σε Karma Elux.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube