Έρχεται μια ξεχωριστή Ferrari για τις ΗΠΑ με τιμή €2,5 εκατ.

Έρχεται μια ξεχωριστή Ferrari για τις ΗΠΑ με τιμή €2,5 εκατ.

Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο που φτιάχτηκε προς τιμή της αγωνιστικής ομάδας NART, η οποία έτρεχε με Ferrari από τη δεκαετία του '60.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της απομάκρυνσής του από τιμόνι της Ferrari o Luca di Montezemolo ανήγγειλε το λανσάρισμα ενός νέου μοντέλου της φίρμας που θα παραχθεί για 10 εκλεκτούς πελάτες της στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Luca di Montezemolo το νέο μοντέλο θα κατασκευαστεί σε 10 κομμάτια, όλα βαμμένα στο μπλε χρώμα με τις άσπρες ρίγες που χαρακτήριζε τις αγωνιστικές Ferrari της North American Racing Team. Και τα 10 αυτοκίνητα προορίζονται για την αγορά των ΗΠΑ με τιμή περίπου $3,2 εκατ. (€2,5 εκατ.). Φυσικά, οι 10 μελλοντικοί ιδιοκτήτες τους έχουν ήδη βρεθεί.

Η Ferrari δεν έχει αποκαλύψει το όνομά του, ούτε έχει δώσει στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες για το νέο της μοντέλο, οι φήμες όμως το θέλουν να βασίζεται στη Ferrari F12 Berlinetta και να διαθέτει διαφορετική εμφάνιση μέσα-έξω.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί της 12 Οκτωβρίου, στα πλαίσια μιας εκδήλωσης για τα 60 χρόνια δραστηριοποίησης της Ferrari στην αγορά των ΗΠΑ. Και θυμίζουμε ότι την αμέσως επόμενη μέρα, 13 Οκωβρίου, ο Luca di Montezemolo θα εγκαταλείψει τα ηνία της Ferrari.

[Πηγή: Automotive News Europe]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube