Έρχεται ανανέωση για την Lamborghini Huracán

Έρχεται ανανέωση για την Lamborghini Huracán

Η μικρή Lamborghini θα φρεσκαριστεί για το 2019, με απαλές αισθητικές αλλαγές και περισσότερη ισχύ.

Το μικρότερο μοντέλο της ιταλικής εταιρείας θα αναβαθμιστεί μέσα στο 2019, τόσο στην κλειστή όσο και στην ανοιχτή έκδοσή του.

Οι συνεργάτες μας από το αγγλικό
Autocar εξασφάλισαν κατασκοπευτικές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν αλλαγές στον εμπρός προφυλακτήρα, ωστόσο η βασική διαφορά αφορά στο πίσω μέρος.

Lamborghini Huracan facelift

Έχει να κάνει με τις εξατμίσεις της κορυφαίας έκδοσης
Performante, που βρίσκονται ψηλά στον προφυλακτήρα και όπως φαίνεται θα υπάρχουν σε όλες τις ανανεωμένες Huracán. Είναι σχεδόν βέβαιο δε ότι θα συνοδεύονται από αύξηση της ισχύος του V10 των 5,2 lt, ώστε οι επιδόσεις να είναι ακόμα πιο δυνατές. Και αυτό παρότι παράλληλα θα ικανοποιούνται οι πιο αυστηροί κανονισμοί ρύπων WLTP.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη
Lamborghini Huracán Performante

Βελτιώσεις αναμένονται και στον τομέα της αεροδυναμικής, όπου αναμένεται να εφαρμοστεί και ένα μέρος της τεχνογνωσίας του ALA (Aerodynamica Lamborghini Attiva), του συστήματος ενεργών αεροδυναμικών βοηθημάτων που γνωρίσαμε στις Huracán Performante και Aventador SVJ.

Ουσιαστική αναβάθμιση προβλέπεται και για την καμπίνα της
Huracán, όπου η επιρροή από παλιότερα μοντέλα της Audi μοιάζει πλέον ξεπερασμένη. Για την ανανεωμένη έκδοση, αναμένονται πιο σύγχρονοι διακόπτες και σύστημα infotainment.

Η φρεσκαρισμένη έκδοση της
Huracán θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ακριβώς.

[Πηγή:
Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube