Επίσημο: Νέες Toyota Corolla GR Sport και Trek στη Γενεύη

Επίσημο: Νέες Toyota Corolla GR Sport και Trek στη Γενεύη

Δύο ακόμη εκδόσεις έρχονται να προστεθούν στη γκάμα της νέας Corolla που παρουσιάστηκε επίσημα μόλις πριν λίγες μέρες που θα φιγουράρουν στον σταντ της εταιρείας στη Γενεύη.

Δύο ακόμη εκδόσεις έρχονται να προστεθούν στην γκάμα της νέας Corolla που παρουσιάστηκε επίσημα μόλις πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για την Corolla GR Sport και την Corolla Trek.

Η Corolla GR Sport αντικατοπτρίζει το σπορ πνεύμα όπως αυτό εκφράζεται μέσα από την Toyota Gazoo Racing (TGR) και στόχο έχει την προσέλκυση ενός πιο νεανικού κοινού. Θα είναι το δεύτερο μοντέλο που θα ενταχθεί στην ευρωπαϊκή σειρά GR Sport ύστερα από την εισαγωγή του Yaris GR Sport πέρυσι.

coro

Και οι δύο εκδόσεις Hatchback και Touring Sports θα είναι διαθέσιμες, με υβριδικούς κινητήρες 1,8 ή 2,0 λίτρων. Ξεχωριστά στοιχεία που έχουν να κάνουν με το styling, όπως η νέα εμπρός μάσκα με φινίρισμα από σκούρο χρώμιο, ο πίσω διαχύτης και τα πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα, καθώς και οι διαφορετικοί προβολείς ομίχλης και προβολείς LED, διαφοροποιούν τη συγκεκριμένη έκδοση από τις υπόλοιπες. Η GR Sport πατά πάνω σε ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και διατίθεται σε μια αποκλειστική Dynamic Gray διχρωμία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη νέα Toyota Corolla

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα σε μαύρη επένδυση με δερμάτινη επένδυση (ή δέρμα προαιρετικά) με τις μαύρες και κόκκινες ραφές να προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο ταμπλό, το τιμόνι και στο λεβιέ ταχυτήτων.  Η Corolla GR Sport θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2020.

Toyota Corolla Trek

tre

Η έκδοση Τrek αφορά μόνον στην Touring Sports και δίνει στο μοντέλο έναν πιο σκληροτράχηλο και crossover χαρακτήρα. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων Trek Bicycles και γι΄αυτό το λόγο φέρει και τις ειδικές βάσεις μεταφοράς τους. Απευθύνεται σε όσους αγαπούν τις αναζητήσεις στη Φύση, έχει κατά δύο πόντους μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από τη στάνταρ Corolla Touring Sports και θα διατίθεται με τους υβριδικούς κινητήρες 1,8 ή 2,0 λίτρων, ενώ ξεχωρίζει και από τα ειδικές προστατευτικές ποδιές στο πλάι, αλλά και εμπρός και πίσω.

trek

Η εταιρεία Trek Bicycles ιδρύθηκε το 1976 και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα ποδηλάτων στον κόσμο, που πωλεί περίπου 1,5 εκατομμύρια ποδήλατα το χρόνο.  Η Toyota έχει υπογράψει συμφωνία με την Trek για να προσφέρει τα μοντέλα Corolla Trek ως οχήματα υποστήριξης για τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες που αγωνίζονται στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Trek-Segafredo World Tour.

Η Corolla Trek θα αρχίσει να διατίθεται στην αγορά από τον προσεχή Αύγουστο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube