Επίσημο: Ανανεωμένες Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC και GLC 43 4MATIC Coupé [video]

Επίσημο: Ανανεωμένες Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC και GLC 43 4MATIC Coupé [video]

Η Mercedes-AMG ανακοινώνει τη νέα προσθήκη στη γκάμα της GLC και GLC Coupé με την ανανεωμένη 43άρα ΜΥ2019. Και οι δύο κληρονομούν το 3λιτρο μοτέρ V6 με 390 άλογα, 520 Nm και 9άρι αυτόματο σασμάν.

Η νέα Mercedes-AMG GLC 43 νέας εσοδείας πιστοποίησε την άφιξή της στον κατάλογο της γερμανικής εταιρείας. Αισθητικά, ξεχωρίζει ελάχιστα από την 63άρα έκδοση με τον κινητήρα V8: Κι εδώ βρίσκουμε τους επιβλητικούς προφυλακτήρες, τις δύο διπλόμπουκες εξατμίσεις που βγαίνουν μέσα από τον πίσω προφυλακτήρα, τα διακριτικά στα φτερά και τη μάσκα AMG, όπως και τις ζάντες του Affalterbach, των οποίων οι διαστάσεις ξεκινούν από τις 19 και φτάνουν τις 21 ίντσες -με πέντε διαφορετικά μοντέλα όσον αφορά τη σχεδίαση.

in

Στο εσωτερικό τους, τόσο η GLC 43 όσο και η GLC 43 Coupé, υιοθετούν τα σπέσιαλ καθίσματα AMG σε ένα συνδυασμό απομίμησης δέρματος και μικροϊνών με κόκκινη ραφή. Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει η δυνατότητα για το έξτρα βυσσινί/μαύρο ή γκρι/μαύρο δέρμα. Το τιμόνι επίσης υιοθετεί ένα νέο σχεδιασμό ενώ τα paddle shifts παραμένουν όπως πάντα στο παιχνίδι. Κατά τα ειωθότα των πρόσφατων μοντέλων της Mercedes-Benz γενικότερα, Το σύστημα multimedia/infotainment MBUX επιλαμβάνεται για τις διάφορες ρυθμίσεις με το φωνητικό πρόσταγμα «Hey Mercedes», υποστηριζόμενο από τις δύο οικείες πια οθόνες με την εν σειρά διάταξη και διαγώνιο 12 και δέκα ίντσες.

in

Πάντα V6, αλλά πιο ισχυρό
Τα μεγάλα νέα έρχονται κάτω από το καπό και είναι η αύξηση της ισχύος του 6κύλινδρου μοτέρ από 367 σε 390 άλογα. Η χωρητικότητά του παραμένει στα τρία λίτρα και υποβοηθείται από δύο τούρμπο, με τη ροπή να παραμένει αμετάβλητη στα 520 Nm. Ένα αυτόματο 9άρι σασμάν Speedshift δε, αναλαμβάνει να στείλει τη ροπή στο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC. 

in

Παρά την αύξηση της ισχύος κατά σχεδόν 10%, οι GLC 43 και GLC 43 Coupé ανακοινώνονται από το εργοστάσιο με ίδιες επιδόσεις με τις προηγούμενες: 0-100 km/h σε 4,9” και τελική ταχύτητα 250 km/h. Το AMG Ride Control είναι επίσης διαθέσιμο και ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικές οδηγικές ρυθμίσεις, οι οποίες τροποποιούν ανάλογα ορισμένες παραμέτρους (επιτάχυνση, τιμόνι, ταχύτητα αλλαγών, ήχος… Slippery, Comfort, Sport, Sport+ και Individual.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube