Επίσημο: Νέο VW Golf Alltrack

Επίσημο: Νέο VW Golf Alltrack

Το Golf έβδομης γενιάς πατά χώμα με τη νέα έκδοση Alltrack.

Με μία νέα έκδοση εμπλουτίζεται το δημοφιλές μικρό οικογενειακό της VW, το Golf, κατά το πρότυπο του Passat Alltrack αλλά και του αντίστοιχου Seat Leon X-Perience.

Η νέα έκδοση ονομάζεται Alltrack, βασίζεται στο στέισον βάγκον Variant και είναι crossover. Εξωτερικά, το νέο μοντέλο ξεχωρίζει από τα προστατευτικά πλαστικά και τις αλουμινένιες ποδιές, τους τροχούς 17”, τις ράγες οροφής και την αυξημένη κατά δύο πόντους απόσταση από το έδαφος.

Διαθέτει τετρακίνηση 4Motion και προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις κινητήρα. Η μοναδική βενζινοκίνητη έκδοση είναι με τον 1.8 TSI των 180 ίππων, ενώ οι ντίζελ είναι ο 1.6 TDI των 110 ίππων και ο 2.0 TDI με 150 ή 184 ίππους. Οι δύο κορυφαίες εκδόσεις των 180 και των 184 ίππων συνδυάζονται στάνταρ με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG έξι σχέσεων, ενώ όλες οι εκδόσεις διαθέτουν πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

Στο εσωτερικό, το Golf Alltrack διαθέτει νέα διακοσμητικά φιλέτα σε ταμπλό και πάνελ θυρών, ενώ ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με οθόνη αφής και άλλα.

Το νέο Golf Alltrack θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού και η εμπορική του διάθεση θα ξεκινήσει την ερχόμενη άνοιξη.

[Πηγή VW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube