Επίσημο: Νέο Subaru Impreza ΜΥ2015

Επίσημο: Νέο Subaru Impreza ΜΥ2015

Η Subaru λανσάρισε το Impreza ΜΥ2015 με μια σειρά από ελαφρές αλλαγές και αναβαθμίσεις στο αμάξωμα και στην καμπίνα.

Το Subaru Impreza ΜΥ2015 έρχεται με μια σειρά από ελαφρές αλλαγές στα φανάρια, στη μάσκα και στον εμπρός προφυλακτήρα που του δίνουν πιο αγριωπή όψη.

Πίσω τοποθετήθηκε νέο χείλος εκφυγής στην πόρτα του πορτμπαγκάζ και τρίτο φως φρένων LED στο 4θυρο μοντέλο, με τις υπόλοιπες αλλαγές να αφορούν τόσο το 4θυρο όσο και το 5θυρο Impreza.

Η καμπίνα του ανανεωμένου Impreza, όπως ισχυρίζεται η Subaru, διαθέτει νέα υλικά και μόνωση που διασφαλίζουν ένα πιο ήσυχο εσωτερικό. Από το βασικό κιόλας εξοπλισμό, υπάρχει νέα 6,2ιντση αθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων που υποστηρίζει ακόμη την κάμερα οπισθοπορείας (Rear Vision Camera), το ηχοσύστημα, την ενσωμάτωση του smartphone, αλλά και υποστήριξη USB & AUX, σύνδεση Bluetooth και audio streaming με έλεγχο του iPod. Έξτρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναβαθμίσουν την οθόνη αφής σε 7” με τις εντολές να μπορούν να δοθούν στο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης φωνητικά –μόνο για το 4θυρο Impreza στις εκδόσεις Limited και Sport Limited. Το ηχοσύστημα που τοποθετεί στάνταρ η Subaru στο Impreza ΜΥ2015 διαθέτει τέσσερα ηχεία που γίνονται έξι στην κορυφαία έκδοση Premium.

Το μοτέρ παρέμεινε απαράλλαχτο, με τον 4κύλινδρο δίλιτρο μπόξερ να αποδίδει 150 PS στις 6.200 rpm και 20 kgm στις 4.200 rpm. Η κίνηση μεταδίδεται φυσικά σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος Symmetrical All Wheel Drive και σε συνδυασμό με χειροκίνητο σασμάν 6 ταχυτήτων ή Lineartronic CVT που είναι στάνταρ στις εκδόσεις Premium και Limited.

[Πηγή Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube