Επίσημο: Νέο Renault Twingo 2015 [video]

Επίσημο: Νέο Renault Twingo 2015 [video]

Σε συνέχεια της πρωινής διαρροής, η Renault αποκάλυψε επίσημα το νέο Renault Twingo 2015.

Προγραμματισμένο να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο, το νέο Renault Twingo έχει τη σπορ κοψιά για την οποία μας είχαν προϊδεάσει τα πρωτότυπα Twin’Z  και Twin”Run.

Η Renault πέραν από τις λίγες φωτογραφίες της κλειστής και της κάμπριο εκδοχής του νέου Twingo δεν προχώρησε στην αποκάλυψη των προδιαγραφών του. Έτσι το μόνο για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι αυτό που βλέπουμε: Ένα μοντέλο διαθέσιμο σε 5θυρο χάτσμπακ και κάμπριο. Το τελευταίο θα χρησιμοποιεί μια συρόμενη οροφή, παρόμοια με αυτή που έχουμε δει στο Citroën DS3 Cabrio.



Οι υποψήφιοι αγοραστές συμπεραίνουμε ότι θα μπορούν να το παραγγείλουν μέσα από μια μεγάλη παλέτα εξατομίκευσης, Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν μας έχει γνωστοποιηθεί επίσημα, αλλά οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, μέσα από τα διαφορετικά σχέδια στις ζάντες και τα γραφικά του αμαξώματος.

Όπως γράψαμε και στο παρελθόν, το νέο Renault Twingo θα πατά πάνω στην ίδια πλατφόρμα που θα υποστηρίζει και το μελλοντικό Smart ForTwo. Η κοινή χρήση του σασί έχει φουντώσει τι φήμες ότι το νέο Twingo θα μπορούσε να κάνει χρήση της ίδιας γκάμας των αποδοτικών κινητήρων με το ForTwo, κάτι που μένει όμως να επιβεβαιωθεί.

[Πηγή Renault] 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube