Επίσημο: Νέο MG GTS

Επίσημο: Νέο MG GTS

Η MG αποκάλυψε και επίσημα το crossover GTS που σχεδιάζει να βάλει σε παραγωγή το 2015 στην Κίνα.

Το GTS παραγωγής στην ουσία πρόκειται για την εξέλιξη του πρωτoτύπου CS, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι της Shanghai και επρόκειτο για ένα καθ’ όλα αισθητικά αποδεκτό αυτοκίνητο.

To MG GTS με διαστάσεις 4,5x1,86x1,68 θα έρθει αντιμέτωπο με αυτοκίνητα όπως το Ford Kuga, το Toyota RAV-4, αλλά και πιο κόμπακτ όπως το VW Tiguan ή το Audi Q3 και η Mercedes-Benz GLA. Μια ιδιαίτερα δύσκολη κατηγορία όπου μεσαία κλασικά SUV και πιο κόμπακτ premium δίνουν μια αδυσώπητη εμπορική μάχη.

Το MG GTS θα διατίθεται με δίλιτρο 4κύλινδρο κινητήρα τούρμπο με μέγιστη ισχύ τους 220 PS και μέγιστη ροπή τα 38,4 kgm. Η κίνηση θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός συστήματος τετρακίνησης on-demand και ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη έξι ταχυτήτων. Η MG ανακοίνωσε ότι το GTS θα χρειάζεται μόλις οκτώ δευτερόλεπτα για να πιάσει τα 100 km/h εκκινώντας από στάση.  
 
Η γκάμα του GTS θα εμπλουτιστεί με ένα νέο, εξελισσόμενο αυτή τα στιγμή, κινητήρα ντίζελ 1.800 κυβικών με μέγιστη ισχύ 150 PS, αλλά και ένα βενζινοκινητήρα 1.5 με μέγιστη ισχύ 170 PS.

[Πηγή MG]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube