Επίσημο: Nέο Hyundai i20 [video]

Επίσημο: Nέο Hyundai i20 [video]

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου σουπερμίνι της Hyundai.

Η Hyundai έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai i20, δέκα μέρες μετά την παρουσίαση των επίσημων σκίτσων του μοντέλου.

Το νέο σουπερμίνι είναι σχεδιασμένο και εξελιγμένο στην Ευρώπη και σύμφωνα με την φίρμα, δίνει έμφαση στους χώρους, στην τεχνολογία και τον εξοπλισμό άνεσης, καθώς και στην σχεδίαση.

Η εμφάνιση του ακολουθεί την νέα εταιρική σχεδιαστική γλώσσα Fluidic Sculpture 2.0. Το μακρύ καπό, οι έντονες ακμές και η σκουρόχρωμη πίσω κολώνα το κάνουν να δείχνει μεγαλύτερο και αρκετά πιο σπορ. Ακόμα, η χαρακτηριστική πλέον εξάγωνη μάσκα των Hyundai τοποθετήθηκε χαμηλότερα και απέκτησε εντονότερες γωνίες, ενώ πλέον τοποθετήθηκε και μία ακόμα γραμμή (αεραγωγός), πάνω από την μάσκα, που ενώνει τα φώτα. Τα φώτα διαθέτουν φώτα ημέρας τύπου LED εμπρός, ενώ τα πίσω είναι full LED και έχουν σχήμα μπούμερανγκ.

Βασισμένο σε καινούρια πλατφόρμα, το νέο Hyundai i20 έχει μήκος 4.035 mm, μεταξόνιο 2.570 m (+45 mm σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο) και προσφέρει μία από τις πιο ευρύχωρες καμπίνες στην κατηγόρια με χώρους για πέντε ενηλίκους. Την αίσθηση ευρυχωρίας ενισχύει η γυάλινη πανοραμική οροφή που ανοίγει πλήρως και τοποθετείται για πρώτη φορά στο μοντέλο. Τέλος, μεγαλύτερο είναι και το πορτμπαγκάζ, που πλέον έφτασε τα 320 λίτρα (κορυφαία τιμή για την κατηγορία).

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες θα μάθουμε στην επίσημη παρουσίαση του νέου Hyundai i20 που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στην Διεθνή Έκθεση του Παρισιού.

[Πηγή: Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube