Επίσημο: Νέες Porsche Panamera GTS [video]

Επίσημο: Νέες Porsche Panamera GTS [video]

Η καρδιά των νέων Panamera GTS είναι ένας 4λιτρος biturbo V8 με 460 ίππους και 63,2 kgm ροπή.

H Porsche πρόσθεσε δύο νέες εκδόσεις στην γκάμα της Panamera, τις Panamera GTS και Panamera GTS Sport Turismo. Η νέα έκδοση ξεχωρίζει για τον αναβαθμισμένο κινητήρα και τα σπορ εξοπλιστικά χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα, οι νέες Panamera GTS εφοδιάζονται με έναν 4λιτρο biturbo V8 που αποδίδει 460 ίππους και 63,2 kgm ροπή. Σε σχέση με τον προκάτοχό του, αποδίδει επιπλέον 20 ίππους και 10,2 kgm, ενώ διαθέτει και φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων (GPF). Συνεργάζεται με 8άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK που στέλνει τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς, με την επιτάχυνση 0-100 km/h να διαρκεί 4,1”. Η τελική ταχύτητα της Panemera GTS ακουμπά τα 292 km/h και της Panamera GTS Sport Turismo τα 289 km/h.

Porsche Panamera GTS 2018

Οι νέες Panamera GTS διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό την ρυθμιζόμενη αερανάρτηση για απόλυτο έλεγχο των κινήσεων του 4θέσιου μοντέλου, που τις φέρνει και 10 mm πιο κοντά στο έδαφος. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί και στο σύστημα πέδησης, με δίσκους 390 mm εμπρός και 365 mm πίσω, καθώς και στον ήχο της έκδοσης χάρη στην στάνταρ σπορ εξάτμιση.

Αισθητικά, οι GTS ξεχωρίζουν από το πακέτο Sport Design που διαθέτει μαύρες εξωτερικές λεπτομέρειες, τροχούς 20” και επένδυση Alcantara σε καθίσματα και τιμόνι. Πρωτιά για τις Panamera GTS και για ολόκληρη την γκάμα του μοντέλου, αποτελεί το νέο head-up display με μεγάλη δυνατότητα διαρρύθμισης των ενδείξεων.

[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube