Επίσημο: Αυτό είναι το ταμπλό του νέου Audi TT

Επίσημο: Αυτό είναι το ταμπλό του νέου Audi TT

H Audi αποκάλυψε επίσημα το ταμπλό του TT 2015, σήμερα στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas.

Με την περιγραφή ως «καθαρόαιμο, σπορτίφ και πλήρως επικεντρωμένο στον οδηγό», η καμπίνα του νέου Audi TT δημιουργεί ένα «εικονικό κόκπιτ» που συνδυάζει το κλασικό καντράν και την οθόνη του συστήματος infotainment σε μία μονάδα.

Έτσι, η 12,3ιντση οθόνη TFT που έχει ο οδηγός εμπρός του διαθέτει δύο διαφορετικές διαμορφώσεις: Την κλασική, με τα όργανα που όλοι γνωρίζουμε, και την infotainment, αλλά με συνδυαστική δυνατότητα. Έτσι καταργείται η ανάγκη για δεύτερη οθόνη infotainment.



Η καμπίνα που παρουσιάστηκε στο Consumer Electronics Show διέθετε ακόμη φαλτσοκομμένο τιμόνι στο κάτω μέρος, αλουμινένιες διακοσμήσεις και κυκλικούς αεραγωγούς με ενσωματωμένο κουμπί για τον κλιματισμό, πολυεπίπεδο ταμπλό, ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, σπορ καθίσματα S line με ενσωματωμένα προσκέφαλα και πνευματικά ρυθμιζόμενα πλευρικά «μάγουλα».



Σύμφωνα με τον Καθηγητή δρ. Ulrich Hackenberg, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Audi AG και υπεύθυνο Τεχνικής Εξέλιξης, «Το πρώτο Audi TT ήταν ένα σχεδιαστικό σημείο αναφοράς per se, η δεύτερη γενιά ήταν πιο σπορ, χάρη στην έκδοση TT RS με τον 5κύλινδρο TFSI και τους 360 PS. Και με τη νέα τρίτη γενιά, ο οδηγός θα είναι θέση να βιώσει την εμπειρία της τεχνολογίας σε μια ακόμη πιο διευρυμένη διάστασή της –όπως ακριβώς θα περιμέναμε από ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο. Χώρια το νέο ΤΤ έρχεται με μια νέα γενιά ηλεκτρονικών και δυνατοτήτων συνδεσιμότητας».

[Πηγή Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube